0 oy
257 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar oğlum 5 aylık. İki göğsümü de Emziriyorum. başlarda göğüs uçlarım yara olduğu için sol göğsümi 2 3 hiç emziremedim. Şimdi sol göğsüm daha şiş duruyor. İnanılmaz rahatsız edici. Dışardan belli oluyor emzirme sütyeninden taşıyor. Bunun bi çözümü var mı :(

3 Cevaplar

0 oy
(357 puan) tarafından
Bebeğin uyuduğunda sağ göğsünü dondurucuya koy. Uyandığında diğer göğsünü emzirirsen 2 kere üst üste. Sonra diğer göğsünü verirsin.
(20 puan) tarafından
Sağ göğsünü dondurucuya koy ne demek? Bir şey anlamadım
(357 puan) tarafından
Sol göğsünün sütünü sağ. Süt kapları oluyor onlara sütünü koy dondurucuya koy demek istedim. :) Çocuk emerken yazınca nası bişi çıkmış ortaya. Kendi yazdığıma kendim güldüm :)
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Bu uygulamada yeniyim herkese mrb bende yeni dogum yaptim hiç sütüm yok
(298 puan) tarafından
Hayırlı olsun bebeğin.
Öncelikle süt olması için gereken en büyük şey moral ve stres yapmamak buna artı olarakta sütüm yok düşüncesini aklından çıkarmak. Her annenin bebeğine yetecek güçte sütü vardır. Kilo alımı olmazsa doktorunuz mama takviyesine zaten başlar. Ama sarılık olmaması açısından çocuğu tabiki de aç bırakmayın. Ne kadar oldu doğum yapalı?
Sık sık sıcak duş alın, yanınızda yardımcı olacak birileri varsa gün içerisinde muhakkak uyuyun uyku en önemlilerden yine bir tanesi.
Bol bol sıvı tüketin su çok için.
Bunun dışında buradaki çok bayandan duydum bulgur pilavı soğan diyorlar gaz yapar mi bilemem benim bebekte yoktu bu problem.
Komposto,tahin pekmez ,dereotu , lactamil tüketiyorum ben.
0 oy
(57 puan) tarafından
Canim bende ayni sekilde sol gogsum yara oldugu icin diğerinin iki kati oldu sonra sut biriktigi icin kanallar tikandi tam bir ay cektim,,bol bol o gogsundsn emzir tikanmasin mastit olursun sonra ,yaran gecmedi emziremiyorsan sag mutlaka üzüldüm 

İlgili sorular

...