0 oy
508 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (110 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar ben yeni dogum yaptim bebegim 5aylik oldu kardesimde simdi hamile 6 aylik ama inanilmaz kaprisli hee soylwdigim seye aliniyor konusmuyor.bende sonucta yeni anneyim inanilmaz kaprisli ne yapmak lazim. Hamileligini onun gibi geciren varmi dogurunca duzeliyormu? 
notu ile kapatıldı: Sol üst köşedeki soru sohbet bölümüne yazın

2 Cevaplar

0 oy
(6,550 puan) tarafından
Ablamda öyleydi şimdi oğlu 3.5 yaşında konuşmuyoruz 
(110 puan) tarafından
Surekli kapris surekli her soyledigimi yanlis anliyor .. dogum yapinca duzelir diyorum demekki oyle gidiyor
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben de hamile iken cok sinirli idim.tabi her zaman degil.bazen asiri hassas oluyordum.calisiyordum is stresi bi yandan,sorunlu gecen hamilelik,bebegime bi sey olur korkusu geceler uykularim kaciyorsu resmen.ama ne kimse bendn kusdu ne de ben kimseyi inciticek bi sey yapdim.esim mumkun oldugu kadar alttan almaya calisiyordu.bi sabah kanlar icinde uyandim kordon kopmasi yasmisdim acil amelyat oldum ve yine stres ve yine kaprisli oldum taki bebegim 4aylik olincaya kadar.sonra ben de eski sevecen halime geri dondum.

Demem o ki canim sen yeni anne oldun tabi ki senin de anlayisa ihiyacin var ama karsinda ki de senin kardesin.belki zor geciryor hamileliyni  belki desteye ihtiyaci vardir.sonucka kardessiniz siz.ayni can ayni kandansiniz.bir biriniz anlamaya calisin.bir birinize destek olun.
(110 puan) tarafından
Cok guzel yazmissin ve cok haklisin .ben hic kaprisli deildim hamileligim dogumun inanilmaz guzel ve kolaydi. Ben oyle oldum diye herkesin oyle olcak diye birsey yok tabii .kim bilir aklinda neler var neler dusunuyor nelere uzuluyorda bana bile oyle davraniyor alttan almak lazim inslh oda seni  gibi duzelir normal hayatina doner .bu arada cok badireler atlatmissin cok gecmis olsun sanada
(8,034 puan) tarafından
Tesekkur ederdim gecdi gitti cok sukur.Insallah kardesin de bebegini saglikli bi sekilde kucagina alir ve eskisi gibi olur tekrardan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 319 göst.
1 Mart 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Silasensoyy (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 327 göst.
5 Aralık 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Meraklı (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 554 göst.
19 Ocak 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Fatmyldz (69 puan) tarafından soruldu
...