0 oy
297 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar bebeğim yarın ikinci ay aşısını olacak. Bu aşı biraz ağırmış. Huzursuzluk ateş falan yapar diyorlar. Kaç gün sürer bu huzursuzluk. Bebeğim zaten çok huysuz bir bebek. Yeni yeni düzene oturtmaya başladık derken şimdide ikinci ay aşısı. Bir de bu aşıyı koldan mi yapiyorlar. Bilgi verir misiniz?

7 Cevaplar

0 oy
(4,539 puan) tarafından
Korkma kuzum her telden çalar milletin ağzı ben yaptırdım çok şükür bişey olmadı
(8 puan) tarafından
İnş çabuk atlatiriz. O kadar tedirginim ki
-Reklam-
0 oy
Profil image (182 puan) tarafından
Bir kol,ikisi de sağ ve sol bacaktan toplam üç iğne yapılıyor,agri ateş huzursuzluk bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğim de bacaklarında ağrı oldu birde akşama doğru biraz ağlamıştı o kadar 
0 oy
(134 puan) tarafından
Annesi bir kol iki bacak 3 aşı olacak kuzucuk. Ben 15 gün önce yaptırdım aynı sen gbi post açmıştım. Ama hiç korkulacak gbi değildi çok şükür. Doktor calpol yazıyor ateşini kontrol ediyosun duruma gore veriyosun. Bizim ateşimiz olmadı ama biraz huysuzdu. Ağrısı vardır die azıcık calpol verdim öylede uyudu. Ertesi günde hiç bi sıkıntımız olmadı. Yani demem o ki rahat ol :)
(8 puan) tarafından
Üç aşıya nasıl dayanacak yavrucak inşallah bizimkide hemen geçer. Çok teşekkür ederim
0 oy
(327 puan) tarafından
Canım bizde ateş yapmadı hiç, sabah 9 gibi vuruldu asıyı akşam 5 gibi mızmızlandı. 2,5 cc calpol verdim uyudu uyandığında mızmızlığı geçmişti. Belkide uykusu için mızmızlanmıstı korkumdan verdim. 2 bacak 1 koldan yapılıyor. Öncesinde banyo yaptırman lazım 3 4 gün banyo yaptırılmayacak cunku. Hiç korkmayın. 
0 oy
(45 puan) tarafından
Bizde 2.ay asisi olacaz pazartesi 
0 oy
(99 puan) tarafından
Sabah bizim de var 2.ay aşısı aynı durumdayım korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız
0 oy
(235 puan) tarafından
Korkmana gerek yok cnm bende endiseliydim ama güzel atlattık sadece ateşi yükseliyordu onuda kontrol altina alınca pek bişey olmadi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 363 göst.
0 oy
3 cevap 317 göst.
14 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ikbal1018 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 420 göst.
...