0 oy
572 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (650 puan) tarafından
Hanımlar kaç öğün ek gıda kaç öğün mama veriyorsunuz neler veriyorsnz öğünlerde öğün araları kaç saat ?
Bebek Ayı 8,5

4 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından
Canim sabah 8.30 uyaninca emziriyorum 1 saat sonra kahvalti yaptiriyorum peynirli omlet yanina meyvesi zeytini kahvaltidan 1 saat sonra uyuyor tekrar emziriyorum oynuyoruz saat 13.30 gibi meyveli ruseymli 1 kucuk kase yogurt yiyor sonra her 2 saatte bir emiyor aksam 6 gibide etli sebze corbasi yiyor yine 1 kucuk kase uyumadan once bisey yedirmiyorum muhallebi falan yapmiyorum 2 saatte bir gecede emiyor saglikla buyusun butun bebisler :)
(650 puan) tarafından
Benim oğlum omlet filan yiyemitor hep püre şeklindw veriyorm
(22 puan) tarafından
vermeyemi cekiniyorsun bogazinda kalir diye aslinda yavas yavas alistirabilirsin minik minik parcalayip mama sandalyesinin tepsisine koydum en basta once parmagiyla ezmeye sonra tutmaya calismaya basladi simdi kendi yiyor zamanla oluyor ama her cocuk farkli anneler bebegini en iyi taniyandir.
(650 puan) tarafından
Vermeye çekindgmden değil canım oğlum da reflü var mesela dün 5 kez kustu uykuda bile kusuyor artk pütürlü ya da katı verdm mi bu 5 sayısı dha da artıyor .
-Reklam-
0 oy
(750 puan) tarafından
Sabah ilk uyaninca anne sütü yaklasik 1 saat sonra kahvalti hazirliyorum omlet 1 yum sarisi ile yapiyirum. Yanina 2 zeytin birazcik peynir. Eger icerse 1 cay kasigi pekmez tabi pekmezi hic sevmiyor hemen öğürüyor ondan zorlamiyorum. Sabah uykusu vardir yaklasik 1 saat uyandiktan sonra meyve yer ancak çeyrek meyve.. bu aralar hic istahi yok bunlari bile zar zor. Sonra öglen bizle yemek yer ne varsa tabi severse yemegi yoksa yemez. Yemek miktari yaklasik yarim cay bardagi kadar. Sonra ogle uykusu var uyaninca tekrar meyve ya da yogurt veriyorum. Tabi aralarda bazen emziriyorum. Aksam da bizle yemek yer yine. 
0 oy
(448 puan) tarafından
Kahvaltı, emzirme. Öğle yemeği, emzirme. Meyve, akşam yemeği emzirip uyutuyorum. 9 aylık kontrolünde doktoru 4 öğün yiyebilir birgünde demişti. Sınırlamıyorum yediği kadar yiyo. 
0 oy
(185 puan) tarafından
Sabah ilk uyandığında mama iciyo öğlene doğru kahvalti hemen arkasina 30cc ya da 60 cc mama icip uyuyo. ( mama icmeden uyumuyo) uyandiginda yogurt ya da meyve puresi yiyo. Aksam uzeri uykusundan önce corba ya da yemek ne yaptiysam onu yiyo mama icip uyuyo. Yatmadan hero babynin iyi geceler mamasini iciyo. Ek gida ve mamayla toplam 6 7 öğün yemiş oluyo
(19 puan) tarafından
Hero bayb iyi geceler mamasını biberon damı hazirliyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 576 göst.
21 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elifimm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,003 göst.
0 oy
3 cevap 951 göst.
...