0 oy
384 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (47 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeklerinize nasıl bakacağınız hakkında fikri olan olmayan yorum yapıyor mu? Beslenmesi hakkında vs... 
notu ile kapatıldı: Sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

7 Cevaplar

+1 oy
(2,175 puan) tarafından

Karışmak ne demek doğum yaptıktan sonra etrafımdaki herkes çocuk profesörü kesildi. :D

(91 puan) tarafından
Çok çok arti+++++ :)))))
(261 puan) tarafından
Doçent doktor oldular dimi:D aynı şeyler bizdede oldu bende tamam dedim ama dinlemedim kendi bildiğimi yaptım:D
(2,175 puan) tarafından
Bende başlarda tamam dedim, kırılmasın, üzülmesinler diye ama kendi doğru bildiğimi yaptım. Sonra baktım ısrar ediyor, diretiyorlar, bu sefer ben üzülüyorum. Posta koymaya başladım kimseye laf söyletmedim. Sonuçta lohusasın ve ufacık bir şey bile zoruna gidiyor insanın o dönemde.
(261 puan) tarafından
Doğum yaptım. Maşallah sütüm vardı yani. Dakikasında indi sütüm. Eve geldim eşimin annesiyle görüşmüyoruz zaten halası başladı şunu ye bunu ye süt olur demeyeben sütüm var dedikçe yetmez o süt dedi. Tamam dedim yemedim. Neymiş ye kurufasulye bebeğin bünyesi alışsın bebeğim zaten gazdan yeri göğü inletiyor bide onu yersem çocuk ne hale girer sen düşün. En son bigun baktım kurufasulye getirdi eşime yesin diye. Oglumda pusetinde yatıyor. Çocuğun ağzındaki emziği çıkardı yemeğe batırdı. Eşim bı bağırmış. Napiyon sen biz sabaha kadar o çocuğun aglamasina deliriyoruz bide verdiğine bak. Tabi bunlari yaptıran kaynanam. Çünkü gelemiyr evime. Ellemeyin karismayin dedi. Bebeği bala batiracaklardi balla yıkanan çocuk pişik olmazmış. Yaptirmadim yaygara çıkardım. Şimdi her geldiklerinde ağlıyor ya mesela kesin pişik oldu bal surdurmedin o çocuk pisikten aglyor. Ben çocuğumun poposunun kizarmasina bile fırsat vermiyorum. Gördükçe ha o zaman bebeğin cildi hassas değil diyor. Ama asla sen iyi bakiyon demiyo. Oğlumun kilo durumu iyi gidiyor sütün yarıyor demiyolar murat efenin kemikleri iri. Daha 3 aylık bebeğin kemiginin iri olduğunu nerden biliyon:)) söylüyorlar ama hiç sen iyi bakiyon felan demiyolar:))
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Herkesı korkuttum kimse bişey demiyor artık. Ben oğlumu kimseye bırakmam normalde ama gitmem gereken bir düğün vardı pandemi dolayısı ile bebeğimi götüremedim 1 kaç saatligine kayınvalideme bıraktım çocuğa kavun suyu vermiş. Ama bi daha vermeyeceğine eminim artık. Zaten uzakta yaşıyoruz gerçi. Kendi annem dahi karışmaz başta bir iki tuz koy biraz dedi kızdım daha bişey demez 
(47 puan) tarafından
Nasıl korkuttun acil taktik :D
(1,662 puan) tarafından
Benimkiler genel olarak benden çekinir zaten :))) herseyin iyisini okurum araştırırım bilirler. KayınValidem genelde pek laf dinlemeyen biridir. Bi kere yaptı sonrasında kucağına bile vermedim çocuğu doğru dürüst. Anladı o anlayacağını. 1 yaşına kadar bebeklere kesinlikle meyve suyu verilmez. Meyvenin kendisini yemesinden yanayım. Kızdım niye verdin diye ben sana bisey verme dedim mamasını suyunu hazırladım başka bişeye gerek olsa onu ver derdim diye de çıkıştım öyle olsun istemezdim ama ben 9 sene üstüne bebek sahibi oldum yaşım 32. Tek başıma memleketten uzakta yaşıyorum 5dk bırakıp bi yere gidecek kimsem dahi yok burda o yüzden ben bilirim nasıl büyüteceğimi
(47 puan) tarafından
Valla en iyisi ya çocuk senin sen büyüteceksin
(1,662 puan) tarafından
Şimdi 2. Ye hamileyim bebeğim 9 aylık 4 aylık hamileyim. Kendi kendine büyütünce kimseye minnetin de olmuyor diğer türlü 2 gün bıraksan birine ilerde ben baktım seni der :))
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Yapiyolar tabi cvblarini da alib oturyorlar yerlerinde )))
(47 puan) tarafından
Ne diyorsun cevap olarak :)
(8,034 puan) tarafından
Bakiyor duruma.zaten etrafimda benim cvblarim sert oldugu biliniyor.cocuklugimdan beri boyledir.o yuzden kimse kalbi kirilmak istemiyor diye ilismiyor bana.
0 oy
(33 puan) tarafından
Hemde çokk herşeyine bu çocuk aç bu çocuğun kulağı ağrıyor kucağına alma 
(47 puan) tarafından
Nasıl anlamış peki böyle olduğunu
0 oy
(440 puan) tarafından
Tabi cnm agzi olan konusyo ama benim onlarin dediklerini dinlemedigimi farkettiklerinden beri yorumlar baya azaldi ahahah:)) bn kendimi ve doktorumu dinlerim sadece..kendileri cocuklarini besleyip büyütmüşler ne güzel iste sira bizde..biraksinlar da biz de büyütelim..
(47 puan) tarafından
Bende dinlemiyorum ama sinirlerime de hakim olamıyorum
0 oy
(40 puan) tarafından
Çok sinir bozucu bi durum  herkesin bı fikri var  benim kayinbabam bile yorum yaptı 
(47 puan) tarafından
Ne diye yorum yaptı peki
(40 puan) tarafından
Emzir mama verme filan dedi mama vermedigim halde bide o yüzden takılmamak en iyisi ben başta çok takiyordum herkesin dediğini şimdi umursamamaya çalışıyorum:)
0 oy
Profil image (363 puan) tarafından
Ağzı olan da  konuşuyor canım maalesef :) veriyorsun cevabı susup kalıyorlar sonra :) kimseyi memnun edemezsin etmek zorunda da değilsin. Ama unutma ki sen ne kadar mutluysan bebek o kadar mutlu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 455 göst.
1 Mayıs 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İnci3535 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 742 göst.
1 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Busis (114 puan) tarafından soruldu
...