0 oy
157 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 32 günlük emerken sürekli ikinniyo kizariyo kendini geri atiyo her emmede böyle yapıyo uyanık oldugu zamanlar surekli ağlıyo çok gazi var gecmiyo bi türlü çok uzuluyorum dışarı çıkıp bi hava almak istiyorum oda olmuyo çok ağlıyo hastaneye zor gidiyorum her yeri inletiyo bu durum normalmi sizin bebekleriniz nasıl bu durum ne zaman gecicek

2 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Bizde yaşamıştık gaz damlası kullandık geçmişti.zeytinyagi içirip poposuna sürebilirsin birde karın masajı ve sıcak su torbası çok işe yarar gazdan dolayı hep. 
-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doktorunuza danışarak gaz damlası kullanabilirsiniz. Biz o şekilde rahatladık.Tamam zor oluyor aynısını bende yaşadım fakat doktor tavsiyesi ile gaz damlası kullanın mutlaka. Zeytinyağı faydalı olabilir ama bebeklerde kullanımını  Ben tasvip etmiyorum şahsen.

Bir de Bebekler için özel kiraz çekirdekli kemerler var onu kullanmanı tavsiye ederim sıcak su torbası tehlikeli bebek için. Ya da bir havlu ütüleyip kıyafetin üzerinden sıcak kompres yapabilirsin. Karnına göbek deliğini baz alıp saat yönünde çok bastırmadan bebek yağı yardımı ile masaj yapabilirsin. Bir de yediklerine dikkat et gaz yapan yiyecekler olmasın. Kayısı suyu ya da kuru kayısı ye bebeğe faydası oluyor onu da tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 563 göst.
7 Eylül 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hülya yakut Dik (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 359 göst.
22 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde H.a.y (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
25 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeyylop (107 puan) tarafından soruldu
...