0 oy
258 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (52 puan) tarafından

Meraba kızlar. Kızlar bebeğim bu gün 9aylık oldu:). Alt dişlerini çıkartan zaman hiç bi sorun yaşamadıq ama şimdi üst dişlerini çıkartiyor iki gündü ateşi var kızlar. Ateşi çıktığı zaman Nurofen veriyom indirir sonra bide yükseliyo. Ne yapacam kızlar sizlerde de aynisi olan varmi? Bana yardimci olurmusunuz? Ne zaman kadar sürer ateşi?:(:ermm:

2 Cevaplar

0 oy
(152 puan) tarafından
Benimki de bugun tam 9 aylik oldu  3 ocaktami dogdu canim

Bizimde alttan iki dis ustten bi tane patlatmis alttakileri bilmedik bile cok rahatti ama ustte atesde oldu mizmizlanmada sadece calpol verdi. Baska bisey yapmadim atesliykende dus aldiriyodum
(52 puan) tarafından
Cevabın için tşk ediyom canım evvet 3ocakda olmusdu kiz oğlanmı kızmi. Evvet ya bizde altda bilmedik şimdi üstü zor keçirdiyor mizmizlanma ağlama ateş hepsi var.
(152 puan) tarafından
Oglan Canim
Malesef dis doneminde hepsi hemen hemen ayni oluyo.katlaniyiruz iste onlarada zor bizede
(52 puan) tarafından
Ayy ne güzel ikisde oğlan. Yaa bize hiç biş şey olmazda anneyiz sonuçta:):) onlar katlanamıyorlar küçükdüler onlar yaaa
(152 puan) tarafından
Surekli olmuyo ama patkatinca geciyo takii obur dise kadar ama:))
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Canım bebeğim de 9aylik 2gundur atesliyiz. Altta iki tane vardı zaten üstte de 3tane çıkıyor. Ateş düşürücü nün etkisi geçince hemen çıkıyor. Sağlık ocağı bize çok yakın götürdüm. Dişlerden bide hafif boğaz i kızarmış dedi şurup yazdı . Ben bez falan koyuyorum duş aldırıyor um inşallah biran önce gecer. Yemek te yemiyor sadece emmek istiyor kızım.
(52 puan) tarafından
Cevabin için tşk ediyom canım. Evett oğlumda ayni su bile içmiyo azacik emiyo. Evett ateş düşürcü şurub veriyom bende etkisi geçince hemen yine yüksekiyo hangi şurubdan kullaniyon?
(44 puan) tarafından
Minofen bide antibiyotik verdi canım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 381 göst.
0 oy
1 cevap 268 göst.
0 oy
1 cevap 466 göst.
0 oy
1 cevap 191 göst.
...