0 oy
296 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (154 puan) tarafından
Kızlar kızım 6 aylik .Eli sürekli agzinda ne bulursa kaşımaya çalışıyor. Huysuzda şu ara. Alt damağında hafif beyazlık var gibi. Ama hiç salyası falan yok. Daha dişlerin çıkmasına var mıki? Yoksa bizim ki böyle mı çıkaracak acaba
Bebek Ayı 6

8 Cevaplar

0 oy
(4,654 puan) tarafından
8 tane diş çıkardı hepsinde salyası çok akardı. 
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
4 ayda biraz salya aktı gecti. 6. Ayda 4 diş çıkardı.
tarafından
Erken çıkarmış  cnm
(777 puan) tarafından
6. Ayına bir gün kala ikisi patladı iki hafta sonra üst ikisi o gün bugündür hep kaşınıyor  ama salya yok huysuzluk var. Ne kadar geç çıksa o kadar iyi bir de sıcaklarda daha zor çıkıyormuş diş hekimi arkadaşım öyle dedi.
0 oy
Profil image (347 puan) tarafından

8 dişi var hic salyası olmadı  <3

0 oy
Profil image (502 puan) tarafından

Ilk alt 2 disini 6 aylikken cikardi ara ara salyasi akardi 7 aylikken ustten 4 dis cikardi bir gram salya akmadi belirtide vermedi simdi yine geliyor galiba salya akitmya basladi  degisiyor yani salya akitmadanda cikarabiliyorlar :)

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Benim kizimda salya cok oluyor.ama yegenimde hic salya olmadi.8disi salyasiz atessiz ve huzursuz olmadan cikarti.Masallah.
0 oy
(4,617 puan) tarafından
10 dişimiz var her tarafı suluyoruz :) bebekten bebege değişir 
0 oy
(369 puan) tarafından
Vallahi benimkinin hiç ağız akıntısı da olmadı ağız çevresinde döküntüsü de. Bi sabah babası getirdi baksana dişi çıkmış diye gerçekten de çıkmıştı. 2. Yi çıkardı Bi hafta önce gene akıntı ya da döküntü olmadı. Bebekten bebeğe değişiyor bence
(154 puan) tarafından
6. Aydayız bizimde elini sürekli ağzına almasından başka belirti yok. 2. Aylıkken az bir ağız akıntısı olmuştu. Hemen kesildi daha da olmadı.
0 oy
(6,550 puan) tarafından
Hiç salyamız olmadı 18 tane dişimiz var canım 
(154 puan) tarafından
Maaşallah. Bizimki de öyle olacağa benziyor. Zerre akıntı yok.
...