0 oy
316 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (34 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Meraba hanımlar 7 aylık oğlum var ılk cocugum.. Bana o kadar cok duskunku hep yanında oluyum ıstıo besıgınde yatmıo geceleri yanımda kolumda yatıyor. Napcam bılmıyorum her yolu denedım oyun arkadsı koydum kıyafetlerımı koydum kokusuna uyur dıye. Yastıgımı koydum yok yok ne yaptıysam olmuo uyumuyor. Aglaya Aglaya uyur dıyorum oda yok hatta suan bıle aglıyor besıgınde. Cok yoruluyorum bıtmıs haldeyım kollarım omuzlarım cok kotu.. Nolur bı cözüm bulun ben şaştım kaldım. :(

2 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Hicmi kımse yok yaa. 
(2,272 puan) tarafından
Ben kızımı yanlış hatırlamıyorsam bu aylarda yanımda yatırmaya başladım. Pışpışlıyıp uyutuyorum çünkü. Beşiginde sürekli uyanıyordu yanımda daha iyi uyumaya başladı, kendini güvende hissettigi için.
Yer yatagı acmaya başladım 10 aylık şu an. Emekliyor ayaga kalkıyor yataktan düşmemesi için yer yatagında yatıyoruz.
Ben de annemle yatardım, 7 yaşına kadar birlikte yattık. Hiçbir sıkıntım olmadı.
-Reklam-
0 oy
(407 puan) tarafından
Daha çok küçük yanınızda yatmak istiyorsa yatsın bence ne güzel işte size çok bağlı güvende hissediyor demek ki bizimki babaci biraz moralim bozuluyor :)
(34 puan) tarafından
Öylede cok yoruyor beni.  Odasını ayırmak istiyorum guvrnemıyorum.  Git gel yapfam bu sefer. Daha zor olcak
(164 puan) tarafından
Benimkide oyle olsa keske diyorm yabanci fln blmiyo hrkesin kucagna gdiyo duruyo  herkese gluyo 11 aylik msallahi var alistm artk belirli zaman sonra duzelir tadini cikartn :)
(34 puan) tarafından
Yok ya gercekten cok zor. Evımın ısını gucunu bırakıyorum onun yanındayım oyun oynarken bıle yanında ıstıo. Uykusu gelmedıgı zamnda sarılıyo elını saclarımda yuzumde gezdiriyor. Gozıne gozume dıkıp bakıo. Lıselı asıklar gıbı olduk vallaha.  Inan cok yorucu oluo benım ıcın.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 274 göst.
0 oy
18 cevap 1,332 göst.
0 oy
2 cevap 381 göst.
13 Şubat 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Serraesra (97 puan) tarafından soruldu
...