0 oy
410 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (203 puan) tarafından
Merhabalar. 6 aylık bebeğim var ve merak ettiğim birkaç şey soracağım:) Bebeğim doğduğundan beri yüzüme fondoten vs. sürmüyorum bebeğim cildine değer diye. Ruj da sürmüyorum. Sadece göz makyajı yapıyorum. Parfüm ise doldurma kullanıyordum ve 6aydır parfüm de sıkmıyorum. Sadece alüminyumsuz rollon kullanıyorum. Siz makyaj parfüm vs bunlarla ilgili napıyorsunuz? The Body Shop gibi bir yerden doğal ürünler mi alsam diyorum ama onlarda bile içim rahat etmez sanırım. Koku da benim tenimin kokusunu bilsin diye de kullanmadım aynı zamanda.
Bebek Ayı 6

9 Cevaplar

+1 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
15 aylik kizim. Hala kullanmiyorum parfum vs. Az daha buyusun kullanirim. Rimel ve kalem harici makyaj da yapmiyorum, o konuda bir sey diyemeyecegim :)
-Reklam-
0 oy
(407 puan) tarafından
Hepsini kullanıyorm ama sadece dışarı çıkarken 
0 oy
(964 puan) tarafından
Bende sadece göz makyajı yapıyrm ruj surmuyrm dayanamam kızımı öperim diye ☺️ama parfüm sıkıyorum 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben de goz makyaji yapiyorum bi de ruj suruyordum.bebegim olmadan disari cikacaksam fondoten de suruyorum parfum de sıkıyorum.normalde de pek makyaj yapan biri degilim diye pek de takilmadim.rollon kullaniyorum hep.ten kokusunu etkilemez bence.ter kokmakdan iyidir.
0 oy
(2,433 puan) tarafından
Göz makyajı yapıyorum sadece (doğum öncesi de) Parfüm kullanmıyorum, rahatsız olmasın diye. Roll on kullanıyorum yalnızca. 3 aylık dans kucağımda rahatsız olur diye.
0 oy
(241 puan) tarafından

Hepsini yapıyorum parfüm ve ruj hariç makyaj yapınca dikkat ediyorum yüzüme değmesin diye ruju optugum için surmuyorum parfüm de sadece dışarı çıkarken kullanıyorum ben doğumdan 3 saat sonra bebemi uyuttuktan sonra sezeryanli halimle kalkıp saçımı duzelsitrip makyaj yapan Bi insanım :D

(407 puan) tarafından
Kendimi gördüm sanki :D
0 oy
(22 puan) tarafından
5 aylık olduk ben de kullanmıyorum.
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Cok özel bir durum olmadikca makyaj yapmıyorum parfüm hic kullanmiyorum 12 aylık oglum
0 oy
Profil image (1,553 puan) tarafından
Sadece göz makyajı yapıyorum ben de, parfüme zaten alerjim var ama onun dışında eğer emziriyorsan parfüm kokusundan dolayı meme reddi olabiliyormuş. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 665 göst.
0 oy
2 cevap 2,354 göst.
4 Haziran 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Annesinin bal kızı (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 705 göst.
0 oy
1 cevap 217 göst.
8 Mart 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selin07 (139 puan) tarafından soruldu
...