0 oy
399 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (20 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kizlar bebegim 2 bucuk aylik ve diş cikartmaya basladi galiba eli devamli ağzında ve dünde ateşlendi  elimle elledigimde bir sertlik geldi elime esime dedim ama inanmadi bana sacmalama 2 aylik çocuk sis cikartirmi dedi boyle birsey olabilir mi basina gelen var mi ?

4 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
Olabilir canım eltimin kızıda o aylarda çıkarttı dişini. Benşm kızda 2.5 aylık elleri sürekli ağızda salyası akıyo falan huzursuz bilmiyorum ben hiç kontrol etmedim ama :/
(20 puan) tarafından
Bence et canim bende ateslenince kontrol ettim hafif bi beyazlik var ve sivrilik geliyor elime
(90 puan) tarafından
Bizim ateşimiz yok canım ama kontrol edicemm
(15 puan) tarafından
dise hazirlik cnm beyazlik var demi dislerde bizimde ole  1 2 aya kadar sureer
-Reklam-
0 oy
Profil image (142 puan) tarafından
Elinin ağzında olması, artık vücudunun bölümlerini keşfettiği için, daha ilerki aylarda ayağını bile ağzına alacak :) diş çıkarması çok düşük ihtimal ama çıkarsa eğer çok iyi bakmak gerek dişlerine, çünkü erken çıkan dişler çürümeye ve dökülmeye çok yatkın oluyor. 
(590 puan) tarafından
Aynen 3 bucuk aylık ayagını agzına götürüyor. Gece uyanıyır 2 corabını da cıkarıyor yatağında oyalanıyor sıkılıyor. Sonra beni uyandurıyo :)
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Benim bir akrabamın bebeğinin doğuştan dişleri vardı, banada tuhaf gelmişti ama olabiliyormuş. Anne hamileyken kalsiyumu fazla alırsa bebek dişi erken çıkarabilirmiş. Benim bebeğimin eli hep ağzında , seli akıyor 5 aylık oldu ama diş falan yok. 
0 oy
(130 puan) tarafından
Ya benim kızımda 3 aylık salya tükürük var eli ağzında ama ateş yok. Bi de ağzını açtığında bakıyorum diş yerleri beyazlamış :) bende yakın zamanda bekliyorum dişini tahminlerime göre 

İlgili bir soru bulunamadı

...