0 oy
440 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (56 puan) tarafından
Merhaba anneler 6 aylık bebişim var mama yapicam sebzeler den meyvelerden ama şu pirinç unu yada ruseylim bı tahıllardan nerden aliyosunuz ve nasıl yapıyorsunuz gece rahatsız etmiycek tok tutacak bı mana tarifi de verebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Bebek Ayı 6

2 Cevaplar

0 oy
(619 puan) tarafından
Google playden gurmebebe diye uygulama indirdim ve cok memnunum canim cok guzel tarifler var. Pirinç unu gibi şeyleri daha önce de alışveriş yapip dogalligina güvendiğim blwmarketim diye site var oradan aldim. Tok tutan mama bence yok. Ogluma yaptim ayni saatinde yine uyandi. 
(56 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için mutlaka bakicam
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
merhaba ek gidaya yeni baslayacaksan oncelikle 3 gun kuraliyla sebzelerden baslayarak vermeni oneririm havuc kabak patates ayri ayri ilk gun cay kasigi ikinci gun tatli kasigi 3. gun yemek kasigiyla verebilirsin ruseym 8. ayi bittikten sonra kullanabilirsin organik bebek irmigi pirinc ununu trendyoldan beyorganikten almistim ben ama pirincunun bir vitamin degeri yok bunu bilerek karar ver lutfen sebzeler meyveler daha faydali alerjisi yoksa 7. aydada yogurda baslarsin kabizlik problemi olmasin diye her yaptigin mamaya zeytinyagi koy muhakkak tarifler icinde instagramda bebegime_ekgida diye bir sayfa var cok faydali takip etmeni tavsiye edebilirim. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 588 göst.
24 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Buse(buğl£m) (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 496 göst.
0 oy
6 cevap 741 göst.
0 oy
4 cevap 1,150 göst.
...