0 oy
101 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 2,5 aylık 2 gündür hiç uyumadı ne yaptıysam. Bi yol gösterin nolur uykusuzluktan öleceğim. Dinlenemediğim için çocukla iyi bir şekilde ilgilenemiyorum. Ne yapsam hemen uykuya dalar. 

3 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Bebeginiz uyumadiysa o sizden de yorgundur simdi.once tok olduguna emin olun,sonra gazi olmadigina ve altinin temiz olduguna emin olun.uyumuyorsa vardir bi nedeni.o nedeni bulmak lazim once.belki agrisi vardir.once besleyin gazini cikartin evin icerisinde kucagnizda gezdirin olmadi havaya cikartin acik hava iyi gelecekdir
(62 puan) tarafından
Dediklerinizin hepsini yaptım. Uyutuyorum yerine koyuyorum 5 dakika geçmeden uyanıyor. Kundak yapıyorum uyutuyorum,kundağı açıyor. Hiçbir sıkıntısı da yok ağlamıyor sızlanmıyor da.
(8,034 puan) tarafından
Kizim da oyle idi.o uyusun diye kac saat kucagimda kipirdamadn durdugumu bilirim.aglamasi sizlamasi da yokdu.ama yerine koyunca uyaniyordu.gazdan imis.biz ne kadar gazi cikdi diye dusunsek de cikmiyor malesef.gaz damlasi verin.kendiniz rezene kimyon demleyib icin.bebege de gecer.ama yerinize olsam gaz damlasi veririm.sonra bi guzel hazirlanib bahceye cikarim ya da balkona.birazcik temiz hava aldimi hemen uyur.bebek arabasinda uykuya dalsin hem orda uyumasinda da sakinca yok.
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Banyo yaptr canm 
0 oy
tarafından
Valla biz 1 aydir oyleyz uyumuyo unutuyorum zorla 10 dk uyuyor uyaniyo perişan oldm 2 buçuk ay oldu dogum yapali ayakta durmaktan dikis yerlerim agriyo 

İlgili bir soru bulunamadı

...