0 oy
353 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (73 puan) tarafından
Kızlar muhallebiyi nasıl verecem . Nasıl yapacam lütfen yardmcı olun. Kızım sadece mama ile besleniyor ama zorla zorla çok az yediği için binay sadece 500 gr almış doktor yavaştan tattirabilirsin dedi günlük ne zaman ve ne kadar vermem lazım 

1 cevap

+2 oy
(6,550 puan) tarafından
Muallebi mi direk karbonhidrat yükle bebeğe demiş doktor kilo aldıran özel mamalar var. Ek gıdaya bu ayda tadımlarla başlamanızı anlarım bu yopurt sebze meyve şeklinde olmalı bebeğe verilecek en son şey muallebidir bence. Un ve türevleri sağlıksız kilo aldırıyor iyi karbonhidratlarla beslemek her zaman daha sağlıklıdır. 
(73 puan) tarafından
Ne yapmalıyım bilemedim
(61 puan) tarafından
Bebeginiziz kabizda yapa bilir hem. Ama yapmak istersenizde yulaf unu sindirimi kolay irmik karistirin tatlandirici olarak elma veya armut pekmezde olabilir.
Balkabagi buharda pisirip ezip tabi yogurt çok önemli taze yapip hergun yedire bilirsiniz ilk 3 gun minik minik tattirar aleji olacagi birsey varmi die  birazda su vermeniz gerek ki yanmasin yavru bende çok erken basladim sizin gibi  sütum cok azdi ama doktor tavsiyesi degildi cicuguma mama verip sisirmek istemedim ki çookta saglıklı birsey degil.
(61 puan) tarafından
Şuan 10 ay olcaz yemek reddetme durumuda yq. Basta çok tatli seylerle başlarsaniz hep tatli ister 1 yasa kadarda tuz kesinlikle olmayacak menusunde.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 596 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
28 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 555Nazire (921 puan) tarafından soruldu
...