0 oy
298 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (41 puan) tarafından
4 aylık kızım huy değiştirdi. Uykusu, belirtileri var ama uyuyamıyor. Sürekli ağlıyor uyku vakti geldiğinde , direniyor. Beşikte , ayakta , salıncakta sallıyorum. Emzirerek uyutmaya çalışıorum daha da beter oluyor. Zorla  uyutuyorum. Sizinde böyle mi?

3 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Bi haftadır sürekli sallayıp emzirip uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor günde en fazla 1 saat uyuyor 12 de uyuttum yanından kalktım gözlerini fal taşı gibi açtı şimdi de ayağımda uyumak istemiyor 4 aylık oğlum 
(41 puan) tarafından
Geceleri saat başı uyanıyor. Gündüz 6-7 olunca ayakta. Sonrası Allah kerim
(70 puan) tarafından
Benimde ayağımda salladigim sürece uyur kaldırıp beşine koyduğum gibi uyanır saat kaç olmuş 1 saatlik uykuyla duran oğlum hayla da uyumamak için direniyor ne yapacam bilmiyorum
(23 puan) tarafından
Bnm oğlumda aynı yaa uyku yok gündüz 1 saat zor uyudu bu saate kadar uyku yok şimdi uyudu gibi bklm gece de saat başı ayakta sabahta 6 ya da 7 gibi uyanıp bidaha uyumuyorda çok yorucu oluyor yaa gerçekten çözümü yok mu bunun bi tavsiyesi olan acaba..
(41 puan) tarafından
Evet gerçekten yorucu
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
10 bucukda uyudu 12 de uyandi hala uyumuyor 4 aylik kizim neden boyle anlamiyorum sallamaya devam :(
(41 puan) tarafından
Bizimde öyle inanın.
0 oy
(51 puan) tarafından
4. Ayımız Bizim de öyle geçti.  Şimdi 9. Aydayız.  4 .ay atak dönemi yaşıyor nerdeyse bütün bebekler en zor aylardan biri ama geçici olduğunu bilin  sabırlı davranın siz ne kdr pozitif yaklaşır ona güven verirseniz okdr rahatlar.  Bebisler için her şey çok yeni her şey çok farklı dünyaya yeni alışıyorlar her gördükleri şeye bi şekilde tepki veriyolar . dönmeye basliyck olabilir onun huzursuzluğu olablr. Dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar onlar için çok zor bi süreç ve biz annelere oluyor oln canları sağ olsun :)
(41 puan) tarafından
Doğru haklısınız. Sağlıklı olsunlarda çekeriz  internette araştırmama göre uyku reglasyonu yaşıyormuş 4 aylık bebekler. Normalmiş bu hareketleri. Ama insan yine böyle sorunlar yaşayan anneleri görünce , tek kişi olmadığını farkedince rahatlıyor. Belki birde kendilerince çözümleri varsa seçenek oluyorlar banada.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 431 göst.
0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
4 cevap 339 göst.
...