0 oy
707 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar ? Ya neden acava

7 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
simdi bacim akil.isi degil ameliyatliyken ev taşımak. Ayrica içini biz bilemeyiz mutlaka git doktora iyilesmemistir ki daha içteki yaralar . Hay Allahimm
-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından
Kanama yoksa bise olmaz cok siddetli ağrın olursa cik bi doktara bence canım 
0 oy
(128 puan) tarafından
Sen nasil agir kaldırırsın diyemeyiz çünkü senin durumunu bilemeyiz sen bi dr görün bence Allah korusun ilerde bi sıkıntı falan çıkmasın hem için rahatlar elinden geldigince ağır kaldirma ben bazanin kapagini bile tek kaldirmaya korkuyorum 1 yil gecmesine ragmen
0 oy
Profil image (347 puan) tarafından
Dikkatli hareket etsiyseniz ve kendinizden eminseniz birşey olmamıştır, ama düşünün yani dikişler içeriden kaynaması 2 yılı alıyor.. keşke o kadar ağır iş yapmasaydınız, benim 3.ve 4.katta dikişlerim patlamıştı ama ani bir hareketle ve daha 15 günlük ameliyatliydim.. sizin epey olmuş fakat yinede unutmayın 7 kat kesiliyor.. aşırı ağrı olursa hemen acile gitmenizi tavsiye ederim..
(1,161 puan) tarafından
Nasıl anladimiz dikişin patladigini
Profil image (347 puan) tarafından
Zaten öyle birşey ki :) koptuğunu hissettim ve adım atamadım nefesim kesildi, karnimda dayanılmaz bir ağrı oldu.. 10 dakika falan yürümekte zorluk çektim hastanede mücadele edilmesine rağmen 10 gün falan uzanarak uyuyamadım..
(1,161 puan) tarafından
Uff nasil aci çektiğinizi anlayabiliyorumn:( en büyük korkum benimde dikisin patlamasi :) bu pskolojiden bir türlü cikamiyorum allah yardımcımiz olsun hepimizin sezeryan cook zormus:))
Profil image (347 puan) tarafından
Dikkat ederseniz allahın izni ile birşey olmaz.. 11 ay oldu hala korkuyorum ben herşeyi yavaş yavaş yapıyorum  :) oğlum hariç hiç ağır kaldırmadım  :)))
(1,161 puan) tarafından
Vallahi en iyisini yapiyorsunuz :)) benimde henuz 1 ay oldu ama nazli kizlar gibi oldum :)) ne yapim dedim mecburr:)
0 oy
(828 puan) tarafından
Mutlaka doktora git ic dikislerin acilmis olabilir agir kaldirmak yasak 
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Aynı ben 20 günlüktüm ev aramaya basladim 52 gunluktum ev taşıdım benim dis dikisim patladı ev gezerken oglumu kucagimdan birakmayinca sag olsun eşimde hic yardimci olmayinca ic dikislerimde bir sorun olmadı siz gene de bir doktora gidin ic dikis daha kötü ki dista bile farketmemisim enfeksiyon olmus cok zordu esinizden yardim alin bol bol dikkat edin kendinize
0 oy
(8,814 puan) tarafından
47 günde kemik olsa kaynar birbirine, dikiş çoktan kaynamıştır açılmaz. Sezeryanda karın kaslarını yanlara çektikleri için kaslar hırpalanıyor, onlar zorlanmıştır. Bir şey olmaz. 

İlgili sorular

...