0 oy
107 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (357 puan) tarafından
6 aylık bebeğim sürekli ıkınıyor kızarıyor kaka yapamıyor. Geçen yaptı taş gibiydi. Zeytinyağı kayısı kompostosu denedm fayda etmedi. Napabilirimm? Çok üzülüyorum bebeğimi kıvranırken görünce. 

1 cevap

0 oy
(6,550 puan) tarafından
Ek gıdaya yeni geçmiş olmalısınız bebeğinin bağırsaklarına ağır gelmiş muhtemelen. Kakasını görmeden yeni ek gıda vermemelisin. Doktorunla görüş istersen fitil salman gerekebilir. 
(357 puan) tarafından
Ben Meyve sebze püresi ve yoğurt veriyordum. Kaynana olacak sofraya oturtuyor çorbaya ekmek bandırıp yediriyo. Verme diyorum ağzını açıyor bu iştahlı yicek diyor veriyo. Çıldırtcak beni. Eşimde bişey demiyo. Delirmeme ramak kaldı. Mahvettiği çocuğumu.
(6,550 puan) tarafından
Kaynanamda yapmaya yeltendi aynı şsyi daha 2 aylıktı. O zaman söylüyorum dinlemiyor bayağı sert çıktım eşim kızdı bana herkes haddini bilecek benim çocuğuma benim onaylamadığım bişi yedirmiceksiniz anneni desteklersen sende umrumda olmazsın önemli olan benim çocuğum demiştim. İnsan içinde yapmaya kalktı kaynanam insan içinde bozdum bi daha yeltenmedi bile şimdi 20 aylık kızım hala sorar şunu vereyim mi bunu vereyim mi diye. Ben fena gelinlerden oluyorum böylr olmak daha iyi.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...