0 oy
286 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde tarafından
Eşim korona oldu iinşallah bana ve kızına geçmez. Çok korkuyorum

4 Cevaplar

0 oy
(13 puan) tarafından
seçilmiş
 
En İyi Cevap
Şu an koronayım evde 2 aylık bi kızım esim ve 3.5 yaşında bir oğlum var ben atlattım rabbime bin şükür onlara bulaşmadı 
(936 puan) tarafından
Çok sevindim sizin adınıza çok geçmiş olsun. Bebeğinizi emziriyor muydunuz nasıl atlattiniz acaba iki bebekle o süreci. Çok şükür şuan bizde yok ama artık yakınlarda olduğunu duyunca bir gün gelecek deyip en azından neler yapabilirim bilmek istiyorum.
tarafından
Ben olursam bebegimi nasıl emzircem nasıl yapcam bilmiyorum
(13 puan) tarafından
Bebeğimi.emzirdim canım artı benim bebeğim premature buna hamdolsun ama biraz şanssız biriyim korona atlatırken bide allerji oldum 3 gün acil yolunda gidip geldim serum takıldığı için kıza mama verdim bu sefer kızım mamayı sindiremedi ve iki günde o ishal kusma oldu şu an 12. Günündeyiz 10 tam kızım düzeldi bu defa benim iki gün ateşim düşmedi ama buna şükür diyelim atlattık sayılır salı karantinamiz bitiyor. Kızıma gelince her emzirmeden önce ellerimi yıkadım. Emzirirken maske taktım emzirme ve alt değiştirme dışında kucag8ma almamaya dikkat ettim .bol c vitamini almaya çalıştım ama işte dinlenemedigim için ilaç da kullanamadığım icn biraz ağır geçirdim bisey olmaz bulaşmaz size de çocuklara da allahın izniyle rabbim çocukları korur onlar melekler ben ona sığındım binlerce şükür bisey olmadı.
(936 puan) tarafından
Peki hep ayrı bı odada mi kaldınız? İnşallah hiç kimseye bulaşmasın artık ya, bebek olunca korkusu yetiyor :(
(13 puan) tarafından
Yanı çocuklar küçük olduğu için ayrı odada kalamadım ya ama çocuklardan uzak duruyordum  da ya bu illet bulaşacaksa naparsan yap bulaşıyor yoksa yemeklerini ben yapıyordum bulaşıcı ben yıkıyordum bi şekilde geçerdi belki de geçti belirtisiz geçirdiler bilemiyirum yani ben bile hala nerden kaptım bilmiyorum evden çıkan biri değilim
(936 puan) tarafından
Biz de dikkat ediyoruz pek kimseyle gorusmemeye çalışıyoruz ama olacağı varsa oluyor bı şekilde. Eşim öğretmen pazartesi öğrenciler gelecek günde kaç kişiyle aynı yerde bulunmuş olacak. Yani daha fazlası gelmiyor elimizden hakkımızda hayırlısı olsun
tarafından
İnşallah kurtuluruz şu illetten korku icinde yasiyoruz ya
-Reklam-
0 oy
(936 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, kendim yaşamadım ama eşi olup da kendisine bulaşmayan çok kişi duydum. Hemen önleminizi alın bence izalosyon, hijyen ve. İnşallah size ve bebeğinize bulaşmadan eşiniz en kısa sürede atlatır.
tarafından
İnşallah Ya çok korkuyorum bugün öğrendik insallah dün falan bulasmadi
0 oy
(206 puan) tarafından
Korkma canım. Hijyen ve izolasyona dikkat ederseniz bişey olmaz umarım. 2 arkadaşım oldu. İkisinin de eşine ve çocuklarına geçmedi çok şükür. Tedbiri elden bırakamazsınız zaten söylemeye bile gerek yok. Çok geçmiş olsun. 
tarafından
Sağol canım insallah
0 oy
(23 puan) tarafından
Yarın karantinam  bitiyor. Çok şükür  normal bir grip gibi geçirdim ama adı ağır tabiki insan çok korkuyor. Bebeğimi sürekli emzirdim anne sütü bebeklerde koruyucu oluyormuş.  uyurken bile maskeyle uyudum  Kızımda hafif bi ishal dışında  sıkıntı  olmadı oda koronadan mi yada ek gıdaya yeni geçtiğimiz için mi bilmiyorum. Dua et bide hijyene dikkat et allahın izniyle bi şey olmaz.
tarafından
İnşallah canım bende şimdilik bi şey yok ama çok dikkat ediyorum
(23 puan) tarafından
Valla bizim kadar sakınan yoktu ama başa gelince nerden geldiğini anlamıyor insan. Inşallah bi şey olmaz sizede. Allah çocukların yüzüne bakıyor  yine onlar hafif atlatıyorlar şükür

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 257 göst.
0 oy
0 cevap 212 göst.
1 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kaavi (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
...