0 oy
631 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (243 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
3.5 aylık kızımın gözünün birisi diğerinden büyük doktora götürdük o tarafa fazla yatmıştır dedi ama

1 cevap

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Yapisi oyle ise kalicidir canim.30yasim var gozumin biri digerindn daha kucuk.pek anlasilmiyor ama bazen sabah uyandigimda sis ve kucuk oluyor.onemli olan gorme durumu nasil.bazen kucuk olan goz digerine nazaran daha zayif oluyor.
(243 puan) tarafından
İki gözüde görüyor ama biri diğerinden az görüyosa bilmiyorum sizin ailede var zı acaba gen kaynaklı böyle olabilir mi bazen iki gözüde normal görünüyo ama bazen böyle biri küçük biri büyük
(8,034 puan) tarafından
Hayir canim sadece bende var.cogu zaman ikisi de ayni oluyor.ama bazen biri daha kucuk oluyor.bende gormede sorun yok ama kucuk olan gozum daha hassas alerji durumu var.toz ruzgar oldumu cok fazla sulaniyor,mevsim gecislerinde agri oluyor bi de kizariklik.alerjiden doyali.
Sizin bebek daha kucuk belki de doktor dediyi gibi yatis pozisyonjndan kaynaklaniyor.dr dediyu gibi sag sol uyutun.duzelir Insallah.gorme durumu icin de daha erken tani koymak icin.zayifmi yoksa ikisi de aynimi diye.
(243 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım umarım geçici bişeydir bide doğduğunda büyük olan gözünde enfeksiyon vardı ama geçmişti onunlada alakalı olabilir zi diyede aklıma geliyor başka doktora daha götürelim diye düşünüyoruz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 533 göst.
0 oy
2 cevap 328 göst.
5 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde seherkzll. (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 382 göst.
26 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melike Coşkun (57 puan) tarafından soruldu
...