0 oy
261 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (524 puan) tarafından
34 günlük kızım var sürekli ıkınıyor arada sancısı da oluyor uykudan uyandırıyor oda bir türlü dalamıyor derin uykuya. Ayrıca kakasını yapamıyo ben yaptırdım 2 defa kabız desem çok katı bir kakası yok çok sıvı da değil ama çıkarırken çok zorlanıyor ağlıyor kabız mı değil mi gazlı mı kolik mi anlamadım yaa bu durumu yaşayan var mı? 
Bebek Ayı 34 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
Ahh herkes bu sorunu yaşıyor 52 günlük oğlum gazdan sabaha kadar uyumadı ama bu zamanlar böyleymiş masajı egzersizdi halletmeye çalışıyorum gaz damlaları pek işe yaramadı bende
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bebeğinizi her emzirmeden sonra kaldırarak gazını çıkarın, zeytinyağını hafif ısıtın yakmayın soğuduktan sonra oda sıcaklığına dikkat edin ve bebeğinizin karnına saat yönünde masaj yapın, ayaklarını sıcak tutun, yediklerinize dikkat edin diyeceğim ama neredeyse herşey bebeğe gaz yapıyor o yüzden bir şey diyemiyorum. Doktorunuzla görüşün hem bağırsak düzenleyici biogaia damla var onu ve nurse harveys yada başka bir gaz şurupları var onlardan alın ve düzenli kullanın faydası mutlaka olacaktır. Düzensiz kullanımda bir fayda vermiyor hem damla hemde şuruplar sizde gaz masaları ile bebeğinize yardımcı olun sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
9 cevap 904 göst.
0 oy
7 cevap 892 göst.
...