0 oy
368 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar iki gündür göğüslerim yumuşadı korkmaya başladım sütüm azaldı diye bebeğim günde iki kez en az kakasını yapiyor 6 defa ve daha fazla hatta cisinide yapıyor ama gündüzleri 1 saat arayla bile emmek istediği oluyor uyudugunda geri uyanıyor hemen gazlı bi bebek damla kullanıyoruz acaba bu yuzden tam doymadan mi memeden ayrılıyor? Böyle olunca hem ben yoruluyorum hemde göğüslerim dolmuyor gibi geliyor acaba sutumun doyuruculugu mu az? Göğsümu sağıp kaç cc diye bakma istiyorum ama bu seferde benimki emmek isticek aç kalcak diye korkuyorum. Hala en fazla iki yada üç saat uyuyor uyudu mu bu normal mi 50 günlük bebeğin beslenme ve uyku saatleri hakkında bilgi verir misiniz. Birde 5 dakika falan emip mememi sonra ayrılıyor bu süre az mı?
Bebek Ayı 50 gunluk

5 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Bizimde 40.gunumuz aynı konuda muzdarip im çok yorucu düşündürücü bende surda durayım cevaplar için :( 
-Reklam-
0 oy
(455 puan) tarafından
Bende endişelenmiştim o zmanlar canm normal benimkide sık emiyodu bazen saatlerce memede kalıyodu yumuşacık olmuştu suanda da yumusak 4 aylık bebegm gayette yetiyo sütüm. Göğüsler terbiye oldugu için yunusaması normal gelişimini takip et kilo alımı iyiyse bişey olmaz yetiyıdr sütün
(1 puan) tarafından
Bazen yarım saatte bir bile emmek istiyor ve de acaba doymuyor mu diyorum.goguslerim çok yoruluyor normal mi
(455 puan) tarafından
Normal canım ben bir saat emzirdiğimi bilirim o dönemde bende doymuyomu acaba diyodum ama gelişimi öndeydi bile.
0 oy
(103 puan) tarafından
Göğüsler belli bir süre sonra sadece bebeğin emecegi miktar süt üretiyor. Hani ilk zamanlar o sütyen atlet ıslanmasi olmuyor. Bebeğin doymasa zaten haykırarak ağlar. Eğer kilo alımı normalse bez sayisinda sıkıntı yoksa kafana takma. Benim bebeğim şuan 4 aylık en fazla 5 dakika emiyor. Çok kafana takılıyorsa sağ sütünü kaç CC çıktığını görürsün bebeğin aciktiginda da biberonla önce onu verirsin. 
(1 puan) tarafından
Bazen yarım saatte bir bile emmek istiyor ve de acaba doymuyor mu diyorum.goguslerim çok yoruluyor normal mi
(103 puan) tarafından
Normal kuzum bebeklerin bı anı başka bir anini tutmaz bı bakmışsın çok emer bir bakmissin az
 Yapacak bişey yok canım
0 oy
(187 puan) tarafından
bebekler 3 ay bitene kadar annesine yapışık yaşarlar normaldir dış dünyaya alışıyor. memelerin yumuşaması terbiye olduğu anlamına gelir artık gereksiz süt üretmiyor bebeğinizin ihtiyacına göre üretiyor. Memelerinizi sağmanız sizi yanlıl yönlendirir sağmaya alışkın olmayan memeden süt gelmez hemen. 
0 oy
(109 puan) tarafından
benm bebegm de 45 gunlk gundz surekli 10 15 dk kestiriyo en uzun uykusu bi buck saato da sadece ogle vakti. 2 bucuk yasinda kizim da var ondan once uyaniyo oglenleri bi de. 2 3 saat kalkmadn uyuyosa sukret. 

saatle emzirmene gerek yok ben agladgnda skainlesmesi icin *** *** veriyorm bunun bi kurali yok doymak icin meme istemiyolar ki sadece. 

sut miktarini sen memenin sertligine gore anlayamazsn gogus terbiye olnca sut birikmez bebek emdikce gelir. o kilo alimina ve beze gore ortaya cikar bence sutun yeterli

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 397 göst.
0 oy
1 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 217 göst.
9 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Deryauzun (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 242 göst.
17 Mart 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Daphnee (38 puan) tarafından soruldu
...