0 oy
540 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (105 puan) tarafından
Bebegim hic emzik emmedi uyku eğitimi vermek istiyorum şuan emerek uyuyor baktığımda uyku eğitimi veren herkes emzikle başarıyor emziksiz uyku eğitimi vermek mümkün mu ?

3 Cevaplar

0 oy
(1,259 puan) tarafından
Ben bu uyku eyitimine hic anlam veremiyorum bebek sonucta her yeni ay yeni huy demek gecen ay düzenli uyur bu ay o uykudan eser kalmaz sonucta diş cıkarır vs başka sıkıntı olur bi  gün güzel uyur diyer gün huysuzlaşır eyitim falan bimem ama ben saatine göre uyutuyorum saatini hic gecirmem zaten alıştımı aynı saatte uyur yeterki alıştır
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ben emzikle uyutmuyorum emzirerek uyutuyorum. Yanına yatıyorum emiyor ve uyuyor bazen de karnı tok olsa bile yanına uzanıyorum saçlarıyla elleriyle oynuyorum pışpışlıyorum bana doğru dönüyor koklayarak uyuyor sonra yatağına yatırıyorum birkaç saat sonra uyanıyor tekrar emziriyorum, hemen uyanırsa ağzına emzik veriyorum o şekilde uykusuna devam ediyor. Herşeyi aynı saatte yapmaya dikkat ediyorum bebekler düzeni gerçekten seviyorlar. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
0 oy
(51 puan) tarafından
Kizin 6 aykik hic emzik almadi reddetti,tam 4 gun boyunca sallamadan yatakda biberonla uyutmaya çalışdım ilk gun katila katila agladi dorduncu gune gelene kadar azaldi ama yine agliyodu,sonra ne cocuga nede kendime eziyet cektirmek istemedim 5 gunden sonra kendi yatagina koydum biberondan icerek 15 dkada uyudu sallamadan artik boyleyiz.
(68 puan) tarafından
Bende sallamak istemiyorum hergecw sallayarqk uzun süre uyutmaya çalışıyorum nsio yapmam gerwk

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,098 göst.
2 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aslı Kaban (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 370 göst.
0 oy
8 cevap 498 göst.
0 oy
3 cevap 325 göst.
...