0 oy
376 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (60 puan) tarafından
Selam kızlar. 11 aylık bir oğlum var. 2 düşük ve 2 yıla yakın hamile kalamama sorunlarından sonra oğlumuza kavuştuk Elhamdülillah. Bu yüzden bizim için çok değerli. Zor hamile kaldığımı düşündüğümüz için biraz rahat davranıyorduk ve bebeğim 9 aylıkken yeniden hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 4 aylık hamileyim.

Oğluma hamileyken herşeyin üstüne titriyordum. Hamilelik defteri tutup her anını not almak, bütün alışverişini doğuma aylar kala özenle tamamlamak falan ama şimdi karnımdaki bebeğim için aynı heyecan içinde değilim sanki. Sanki karnımdakine öyle ilgili olursam oğlum üzülecekmiş gibi geliyor. Nasıl dengeyi sağlayacağım. Kendimi kötü hissediyorum karnımdakine üzülüyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Cnm cok normal cnku bilgili ve tecrubelisin artik. Bizde ilk bebek icin cok sey arastirdik bu programi buldum vs.. bos vaktimde gebeyken bebekle ilgli hersyi okuyordum oglum suan 13 aylik bir dunya oyuncagi kiyafeti besigi vs. Var ee 2.ye hamilr kalirsam alacagm seyler daha az esyalari oyuncagi 2 besigi ana kucagi hamagi her seyi var. Dogm anina yakin gerekenleri alacaksin zaten bezdi zibiniydi eksik malzemesiydi vs.. ben bir sorun gormedim sende aksine ozenle evham ve merhamet sefkat gordum 
(60 puan) tarafından
Cevabın için teşekkür ederim kardeşim çok güzel yaklaşmışsın. Evet gerçekten herşeyi var. Birde erkek olacağını söyledi doktor. E kıyafetleri bile hazır abisinin küçükleri.
(387 puan) tarafından
Bnde suan 13 aylik oglum var eskisi gbi temizligimi yemegimi duzenli dehil zar zor yetistiriyorm yorgunum hep bide ders calisiyorum yetismiyor dusuniyormda 2. Bebek olunca bazi seyleri kenara atip dunyalik seyleri sanirim sadece sevgi sefkatle buyutecegim :)
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Neden kötü şeyler düşünüyorsunuz 2 düştükten sonra o kadar üzüntüden sonra rabbim sizi sevindirmek istemiş biz anneyiz her ikisinede yeteriz olayın güzel taraflarından bakmaya calışırsanız herşey daha güzel olur bence 
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bir bebeğin maddi imkanlardan alınacak şeylerden çok önce anne baba sevgi ve ilgisine ihtiyacı var. Siz bebeğinize bu sevgiyi ilgiyi verdikten sonra 1 zıbın eksik olsun not defteri eksik olsun önemli değil. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 449 göst.
21 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Çınaruras (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 278 göst.
0 oy
4 cevap 326 göst.
19 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Büsraayilmaz (390 puan) tarafından soruldu
...