0 oy
212 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (357 puan) tarafından
Kızlar yarın aşımız var ve ben korkuyorum. Yan etkileri neler oluyor ateşi çıkıypr mu ? Bebeğe banyo yaptırılır mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Ateş belli olmuyor canim ya bazı bebeklerde ates görülüyor bazılarında görülmüyor şahsen benim oğlum da ateş olmadı şükür. Banyo içinde ben yaptırmamıştim. Gitmeden bigun once yaptırmıştım. 3 gun yaptirmadim .
-Reklam-
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Bizimde salı günü  bende bekleyim burda :)
0 oy
(407 puan) tarafından
24 saat banyo yasak sonra yaptırabilirsiniz. Biz bir sorun yaşamadık çok şükür. Aşıdan 2 saat önce ağrı kesici verdim ben bir arkadaşim öyle demişti o zaman ateş ve ağrı olmuyormuş dediği gibi de oldu çok şükür. 2 tanesi bacaktan 1 tane de ağzından damla şeklinde toplam 3 aşı yapılıyor. Bide bebeklerinizi aşıya uykusu varken götürürseniz aşıdan Hemen sonra uyuya kalıyorlar bu sayede dinlenmiş oluyorlar uyandıklarında huzursuzluk olmuyor. Ben bunu denedim gerçekten rahat ettim
(357 puan) tarafından
Ben de bugün yaptırdım banyosunu da malum sağlık ocağı olunca virüs zamanı gelince hemen duş aldırası geliyor insanın.
(407 puan) tarafından
Yok aşının üstünden 24 saat geçmeden yaptırılmıyor zaten hemşire söyler. Bende gelince üstünü çıkardım nemli bez yapıp sildim sağını solunu aşı yerlerini ıslatmadan ama mecbur yikayamadik
0 oy
Profil image (42 puan) tarafından
Bazı bebekler de ateş oluyorken bazılarında olmuyor. Zaten hemşire yapılan aşıya bağlı olarak banyo konusunda bilgi veriyor. Aşıdan önce kesinlikle ateş düşürüci ağrı kesici önerilmiyor bilginize.
(357 puan) tarafından
Şimdiye kadarki aşılarda ne önce ne sonra hiç vermedm ağrı kesci bundada vermem de inşallah çıkmaz ateşi. Teşekkür ederim :)

İlgili bir soru bulunamadı

...