0 oy
403 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (231 puan) tarafından

Havalar hafiften soğudu artık uzun kollu falan giydiriyorum ama 2-3tane uzun kollu su var o yüzden alışveriş yapacağım ama sorun şu ki bebekler kalın poalrlsr mi giyer kışın yoksa ince penye ki giyiyorlar nasıl almalıyım ?büyük alacağım hem sonbahar hem kış giysin diye tecrübeli anneler cevaplarda sevinirim .evimiz sobalı.

8 Cevaplar

0 oy
Profil image (394 puan) tarafından
Bende merak ediyorum surda bekliyim 
-Reklam-
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Evde uzun kollu giydiririm diye dusunuyorum altina da ince bir atlet ya da body, evim cok sicak oluyor cunku. Ama daha serin yerler icin yun yelek ve hirkalar tercih edecegim, anneanneler babanneler bir suru ormuslerdi bebe yununden, onlari giydiririm diyorum.
0 oy
Profil image (704 puan) tarafından
Evin sobalı ise iki yada 3 kat giyindir isi durumuna göre işte daha sezon gelmedi gelince alırsın işte uzun  kollu zibin alt üst takımlar.

 
0 oy
(785 puan) tarafından
Ben çok soğuklarda 3 kat artı ince yelek giydirdim bu sene de öyle yapacağım.
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Polar hiç giydirmedim geçen kış çok küçüktü. Penye tulum.giydirip dışarı çıkarken peluş tulum mont giydiriyordum. Bu kış da genelde gene penye kisliklari. Ekimde bir yaşında olacak. Evimiz sicak oluyo bir iki tane sweet üst var hafif kalın gerektiğinde onları giydiririm diye düşünüyorum. Ama asıl gerekenler bence penye :)
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben kızıma evdeyken uzun kollu zıbın boğazlı uzun kollu penye giydirirdim  üstüne kısa kollu yelek dışarı çıkıncda yine uzun kollu zıbın penye kalın kapşonlu yada mont giydirirdim altttada hep kilotlu çorap üstüne pantolon giydirirdim
0 oy
tarafından
Kalın değilde kat kat giydir. Terleyen bebekse yün yelek giymez. Bende büyük oğlanı sobalı evde büyüttüm. Çok terliyordu. Geceleri tulum aldım şimdi oğlana ince penye sonra kalın alıcam. bizim buraları hala sıcak ondan kısa kollu yatıyoruz. 
0 oy
(46 puan) tarafından
cnm penye al kalin alirsanda kar yaginca giydirirsin sirtina yelek giyer penye giyince bu vakitlerde sobali evde dogdu oglum erkek bebek zaten sicagi sevmez huzursuz olur uyumaz 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 986 göst.
0 oy
10 cevap 257 göst.
1 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mh. 2606mt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 138 göst.
26 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ela ülkü (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
22 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ddrn (809 puan) tarafından soruldu
...