0 oy
126 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba sevgili anneler. 

Sadece bir dertleşme postudur. Çevremde açık açık kimseyle konuşamam, hatalı evlilik yaptığımı duymaktan yoruldum çünkü. 

Sorun kaynanam. 

Eşim annesinin ağzının içine bakan , tam anlamıyla ona tapan biri. Yanlış bir kelime olabilir bu ama özetleyecek en doğru kelime sanırım. Alttsn alttan kaynanam ortalığı karıştıran ama nasılsa hep sanki birsey yapmamış gibi ortalıktan sıvışan biri. Yurt dışında yaşıyorum. Fırsat buldukça geliyor,  geldikçe de uzun bir süre kalıyor. Varlığı bile zarar. Ta Türkiyeden bozuyor huzurumu. Problem eşimde annesinin gerçek yüzünü görmüyor. Her zaman annesi melek , beb büyüten taraf oluyorum. Geçen gün dayanamayıp saydım annesine eşimin yanında. Yaptıklarını tek tek anlattım inkar yolunu seçti , eşim duydu tabi herseyi. 

 Eşim birsey diyemedi tabi. Ne beni suçladı ne annesini. Kaynanam en sonunda ben bi daha seni aramam beni unut oğlum deyip kapattı tlfbu. Bugun aradı tabiki. Sanırım durum kontrolu için. Hala aramız kötü mü eşimle diye , ayrılacağımızı falan duymak istedi herhalde Eşim beni çok seviyor. Kıyamaz da. Ama annesi varken de huzurumuz bozuk. Ne yapmalıyım. Eşimin gözünü nasıl açmalıyım. 
notu ile kapatıldı: Sohbet bölümüne yazarsanız sevinirim anlayışınız için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,572 göst.
25 Mart 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Huzurum (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 708 göst.
4 Aralık 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Umuteymen (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 589 göst.
13 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nurdandd (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 718 göst.
17 Eylül 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zeynep kayaaltı (69 puan) tarafından soruldu
...