0 oy
244 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (57 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba arkadaşlar bizim malesef bitmek bilmeyen bir uyku preblemimiz var oglum yedi aylık oldu ama hala gece saat başı uyaniyor üçüncü ayda bozulan uyku düzenimizi nasıl düzene sokabilirm eşim şehir dışında o yüzden yanlız kaliyorm uyku eğitimi için yanlız kendime guvenemiyorm ne yapabilirim
Bebek Ayı 7

2 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Canım benim bebeğim 5 aylık. Geceleri hiç uyandırmadım altını değilmeye falan kaldırmadım. Kendini iyi hissettiğin bi gün gündüz hiç uyutma akşam olunca da 9 gibi banyosunu yaptur karnını doyur illaki sızcak kalcak ertesi günde uykusunu almıs olmucak istediğin zaman diliminde uykuya geçmesine yardımcı olursun. Valla aklıma bitek bu geldi. Benimde bi ara öyleydi gündüz  yarım saat falan uyuyodu öyle öyle gün içerisinde uykusunu alıyodu. geceleri ise 2 saate bi uyanıyordu kalkıp oyun oynayıp tekrar yatıyodu. 
(57 puan) tarafından
Benimde gündüzleri yarım saat zorla uyuyor canım ne yapacağımi bilemiyorum ama yinede sagol
-Reklam-
0 oy
(219 puan) tarafından
Bizde 5 gun sonra 8 aylik olacaz  aynı şekildeyiz  memede olursa sabaha kadar uyuyor yoksa 10 15 dkk da bir uyanıyor gündüzler desen hak getire 20 dkk anca uyuyor ben artık uykusuzluktan yorgunluktan bitmek  üzereyim kolumu  kaldıracak dermanim yok eşim evde ama emziremedigine  göre  geceleri  bi faydası olmuyor bugün dr a götürdüm  en son dayanamadım  özel hastaneye anlattım doktorun  verdiği cevap yapacak birşey yok olduu....allah yardımcımız  olsun.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 283 göst.
14 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ekaya (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 424 göst.
7 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Meleklerinannesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 337 göst.
0 oy
0 cevap 99 göst.
...