0 oy
301 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (7 puan) tarafından
Bebegim 3 günlük ve memeyi 5 dakika emiyor yada ememiyor az sütüm çok değil sağın a 15 dk anca 5ml çıkıyor bebegim dün baya altına yapmıştı ama bugün 2 kere yaptı sabah 9 dan beri 2 kere değiştik yani bugün sagdigim da 5ml görünce 30cc mama verdim gün boyu uyuyan çocuk uyandı 15 dakika sonra bu doymadigina mi işaret emzir mama verme diye etraftan baskı var çok sayelerinde sütüm de azaldı 3 günlük bebek her emmede ne kadar emmeli ve nasıl olmalı 
Bebek Ayı 3 günlük

8 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
En az 10-15 dk emmeli normalde ama süütn yetmiyosa mama ver tabiki aç mı kalsın çocuk bana da baskı yaptılar emzir yetmiyo mu sütün diye dedim ki aç mı kalsın naptıysam artmadı sütüm mecbur verdim 
-Reklam-
0 oy
(394 puan) tarafından
3 günlük yiyip hemen yapıyodu kakasını benmki 
0 oy
(135 puan) tarafından
Bulgur corbasi bulgur pilavı hosaf bol su yesillik. Bunlari her gun ye. Basucunda suyun olsun surekli su ic. Ve pes etme emzir yarm saatte bi 45 dk da bi al bebegini emzir sütün artacaktır. 2 3 gün dene bakalm bi artmazsa hem emzirir hem mama verirsin. 
0 oy
tarafından
Canım sütün az olabilir. İner daha merak etme sen emzir önce sonra mamanı ver. Sonra sağım yap. Bol su iç düzenli beslenmeye ve dinlenmeye çalış. Diğerlerini duyma bildiğini yap. Bebek bu dönemde ağlayarak uyanıyorsa ya gazı vardır ya da açtır. Emme süresini 15 er dakika yapabilirsin sütün çoğalana kadar. 
0 oy
(35 puan) tarafından
Benimde sutum stresten kesildi.bebegimde emmedi tutmadi hic. Bide biberona alisti sutum bitti. Etrafa kulagini kapat.emzir emzirmeyi birakma ki sutun gelsin. Gelir daha cok erken. 3 gunluk bebek mama icer yada emer altina hemen yapar normalde. Doymuorsa yapmaz bebegin. Mamada vereceksen biberon verme ben cok pismanim emmeyi birakir. Kasik biberon al onla ver. Sonra geriye donemiorsun.
0 oy
Profil image (110 puan) tarafından
Canım bana da aynısını yaptılar bebeğimin ayagı doğar doğmaz alçıya alındı stres yaptım sütüm gelmedi mecbur mama verdim verdiğime pişman ettiler kestim mamayı 1 hafta sonra bebeğim gelişmedigini öğrendim kimseyi de umursamadım verdim mamayı kimse annesi kadar bebeğini düşünemez doktor kontrolünde başlayabilirsin mamaya
0 oy
(198 puan) tarafından
Canım kimsenin dediğini kafana takma. Sütün az olsa da sen emzirmeye devam et takviye olarak mama ver. Benim de sütüm gelmiyordu mama veriyordum hem emziriyordum şimdi sadece emziriyorum kızım 3 aylık oldu emzirmekten vazgeçme sütün çoğalır zamanla Ama emzirmezsen sütün gelmez kesilir. Ne olursa olsun emzirmeye devam et. Bana da kayınvalidem sütü yok deyip duruyordu. Mama verme diyordu. Ben hem emzirdim hem mama verdim sonradan sütüm çoğaldı Sadece anne sütüyle besleniyor şu anda kızım.
0 oy
(220 puan) tarafından
Bebek doymayinca mecburen mama vereceksin. Ac mi kalsın yavrucak? Kimseyi dinleme. Elinden geldigince süt yapacak seyler ye ve emzirmeyi hic bırakma. 3 günlük bebeğin günde 2 kez bez kirletmesi iyi değil açıkçası. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 560 göst.
24 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mrvss (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 276 göst.
27 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mervekrvl (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 748 göst.
0 oy
8 cevap 484 göst.
27 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde LeylaDem (1,070 puan) tarafından soruldu
...