0 oy
481 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (63 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar.Benim bebeğim 1 hafta sonra tam 4 aylık olacak.Bugün bezini değiştirirken altını sildiğimide vajinasında bir miktar kana rastladım.Tekrar kontrol ettiğimde vajinası hafif kızarmıştı.Öncesinde hafif pişiği olduğu için pudra kullanmıştım bu yüzden tahriş mi oldu acaba çok endişeliyim bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum .
Bebek Ayı 3-6 ay

6 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından
 
En İyi Cevap

Teşekkür ederim cevap veren herkese.Faydalı olmak adına yazıyorum doktora götürdüm kızımı,doktor  cildinin çok hassas olduğunu o bölgenin daha hassas olduğunu tahrişten olabileceğini söyledi.Erken ergenlik gibi bir durumunda varlığından bahsetti.Boyle durumlarda kanamanın normal olacağını söyledi.Umarim kuzularımız sağlık sıhhatle büyürler.Tekrar tekrar teşekkür ederim.


-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Doktora götür bence cnm önemli olabilir için rahat etsin
0 oy
(81 puan) tarafından
Piştikten dolayı tahriş olmuştur canım kan ordan gelmiştir. Yinede göremeden kimse bilemez doktora götürün içiniz rahat etsin 
0 oy
(348 puan) tarafından
Pişiği kanama yapmış olabilir be kız çocuklarına pudra önerilmiyor 
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Kız bebeklerde hormonal olarak kan ve akıntı olabilir diye okumuştum ama bu aylarda olur mu bilmiyorum ben yenidoğan için araştırmıştım. Siz de bir bakın isterseniz. 
0 oy
(25 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu varsa kanama olabilir diye biliyorum canim doktora goturmende fayda var bi ihtimal bobrektende kaynakli olabilir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
26 Temmuz 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kaderhazelcim (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 311 göst.
23 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gülsen eva (1 puan) tarafından soruldu
...