0 oy
728 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (5 puan) tarafından
Benim bebeğim 33 haftada 1 kilo 600 gram doğdu 6 gün küvezde kaldı çıktı şimdi 2 kilo 200 gram 44 günlük ek mama veriyorum ama kendi sütüme de alsın istiyorum Humana rezene bestlak Damla tahin bol bol olsun hurma kuru üzüm kuru kayısı hoşaf şu burada verilen Detoks karışım hepsini denedim gelmiyor acaba galactago Damlamı alsam kullanan varmi son care o kaldi 

10 Cevaplar

0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bende yaptım yaptıklarının bazılarını artmadı hiç. Olmayınca olmuyor ben ilaclik emzirdim 6 aya kadar 
(5 puan) tarafından
Galactomu ne  ondan kullandin mi
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından

O damlayı bilmiyorum ama ben şunu denemiştim faydalıda olmuştu 

imagesayfada başka tarifler de var. Denemek istersen 

(5 puan) tarafından
Benm sosyal medy hesabim yok kapattm vaktim gidiyo diye bebege bakim diye

Mayali olan tatif ise yariyormu yorumlara bi bakarmsn rica etsem
(325 puan) tarafından
Baktım fakat yorum yok deneyenlerden. Ben 1 su bardağı meyve suyuna1 tatlı kaşığı maya katıp karıştırmadan içmiştim. Sohbet bölümünde birisi paylaşmıştı. İğrenç bi tadı var ama fayda etmişti bana. Yarım saat sonra göğüslerim sızlamıştı. Yalnız psikolojikte olabilir. Onlara etki etmiş bende deneyim diye başlamıştım. Bide salep bana iyi geliyordu onuda burada görüp denedim
0 oy
Profil image (109 puan) tarafından
Benimde sutum az hem mama hem anne sütü  veriyorum.  Rezene iciyorum, bol bol su. Ve her gun pompayla sağıyorum..cok faydasını  gordum. Ilk sagim yaptigimda iki göğüsden 50 ml cikmisdi. Sonra tek gogustden 70,  80  cikiyo. 

Kızım 65 günlük..
(5 puan) tarafından
Rezene kimyonlu almis esim iciyorum ama ancaa 30 ml cikiyo 2 gogusten
Profil image (109 puan) tarafından
Pes etmeyin. Ve bol bol su 3 l kadar.  Bolca emzirn ve sağım yapin pompayla..
0 oy
(18 puan) tarafından
Merhaba..benim de bir dönem sütüm azalmıştı. GALACTAGO kullandım faydasını gördüm açıkçası. Ama tabi ilk yapacağınız şey stresten uzak durmak su içmek ve bol bol dinlenmek. Tabi annelere dinlenmek pek mümkün olmuyor :). 
0 oy
(176 puan) tarafından
Canım belki yardımcı olurum dene istersen bi inşallah faydasını görürürsün benimde ani korkudan kesilmişti sütüm sürekli sıcak sula ovaladım masaj yaptım göğüslerimi çayla petibör bisküvi var ya onu yedim ve yoğurta dere otu karıştırıp yedim bide bolbol incir kuru kaysı ve marol yedim sütüm boşlamıştı birinden emziriyordum birinden akıyordu ama her saat başıda memeyi ağzına verdim çeksin ki çoğalsın . İnşallah seninde olur strese girme yapabilirsin streste çok etkiliyor sütü rahat ol olur mu.
0 oy
(512 puan) tarafından
O yediklerğnizin yanında 3 lt dwn fazla su içmelisin canım. Birde bol bol emzirmelisin. Ne kadar emerse o kadar çoğalır derler. Emzirme aralığını 2 saatten fazla yapma. Bir de gelmiyor diye düşünüp kendini strese sokma. Güle güle büyüt. 
0 oy
(7 puan) tarafından
Benimde sütüm artsın kalitesi artsın  diye yapmadığım içmediğim şey kalmadı. Şuan çörek otu yemeye basladım ve gerçekten işe yarıyo. 1 tarlı kasıgı bal a çörekotu ekliyorum aklıma geldikçe yiyorum öyle. Sende bi dene istersen. 
0 oy
(567 puan) tarafından
İmkanın varsa yemek yedikten sonra uzan uyu biraz oda süt yapar yorulunca süt olmuyor ama yinede bırakma bir çay kaşığı da olsa içsin 
0 oy
(297 puan) tarafından
Ben kullanmadım ama instagramda Dilruba hanım var emzirme danışmanı onun sattığı momstok dlye bir çay var herkes çok memnun o çaydan istersen al Bi dene canım belki faydasını görürsün birde yazınca cevap veriyor o hanım kafandaki soruları sorabilirsin yardımcı olur 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ben doğum yaptığımdan bu tarafa bestlak damla kullanıyorum ve burada bir arkadaşın paylaştığı süt bombası paylaşımı var onu yapıyorum ayrıca sıklıkla göğsümü sağıyorum ve kızımın emmesini sağlıyorum şuan bebeğim 5 aylık ve günde sadece 3 kez 120 cc mama alıyor onun dışında hep emziriyorum kesinlikle vazgeçmeyin sürekli emzirin ve sağın sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
12 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Redskymuscular (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
...