0 oy
329 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
1 yaş ve üstü Bebeğinize kahvaltı neler hazırlıyorsunuz da severek yiyor yardımcı olur musunuz??? 
Bebek Ayı 13 aylık

5 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
13 aylik bebegime kabugu alinmis domates, bikac dilim pekmezli cevizli muz, beyaz peynir, yumurta, cok az yagda yumusak patates kizartmasi, peynirden omlet. bazen domates suyuyla falan ekmek ve borek falan olursa yumusak icinden... Bunlari yapip veriyorum. Pankek deneyecegim birde.
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Omlet, haslanmis yumurta, patates kizartmasi, yumurtali patates severek yedikleri. Yaninda yogurt (icine cekilmis kuruyemis), peynir, zeytin, domates salatalik, tahin pekmez, bal, helva (ara sira) veriyorum. Hepsi ayni anda degil tabi. Menemeni pek sevmiyor. Hamur isine bayiliyor. Krep borek falan da seviyor. İcecek olarak genelde su veriyorum. Kefiri pek icmiyor. İhlamuru da kahvaltidan sonra uykuya yatarken verdigimde iciyor, bardaktan icmeye alistiramadim..
0 oy
(108 puan) tarafından
15 aylık oğluma kahvaltı da avakado muz tahin pekmez keçiboynuzu özü bal ceviz yumurta.. cevizli pankek, tarhanali omlet (en sevdiği,) kahvaltı da sıkıntı yasamiyoruz cok şükür
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Walla benimki dönem dönem kahwaltı yapıyo mesela şuan yapmadı dönemdeyiz yediği şeyleri töbe yemiyo neler deniyom ama agzına almıyo şuan 13 aylık önceden taze sucukla sucuklu yumurta yapardım dagılırdı kıymalı yumurta gibi yerdi. Kıymalı yumurtada yapardım yerdi menemen sewerdi dereotu peynirli krep yerdi rafadan yumurta yerdi yanınada içecek olarak dut yapragı çayı yapar werirdim 
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Muz ceviz keçi boynuzu özü yoğurt tam buğday unuyla krep yapıyorum. Muzlu avakado ezmesi, bazen havuc bazen kabaklı kasarlı omlet yapıyorum dereotu koyuyorum. Pekmez, arada patates kızartması kapak kızartması veriyorum. Yulaf lı cevizlı incir yapıyorum. Muz seftalı hangı meyve olursa artık. Ama benım kızm incirli seviyo. Kayısı lı yiyecekleri çok sevıyo. Tost makınesınde tarhana tostu yapıyorum. Kendim lor ve kefir yapıyorum çok seviyo. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 271 göst.
2 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ebruaydmr (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 430 göst.
0 oy
5 cevap 305 göst.
0 oy
0 cevap 225 göst.
21 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kemal bebek (3 puan) tarafından soruldu
...