0 oy
223 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (24 puan) tarafından
Bebegim dgdugundan beri gazi var tuvaletinde ypiyrdu ve kaksinda hafif mukus ve sari pirinç tanecikleri gbi bisey var  yuzunde de deri dokuntusu oluyr sonra birden geciyor suan hem gazi var hemde 2 gndur cok ikiniyr tuvaletini ypamiyr  tam bnm yardimimla yapiyr (makatini uyarmak gibi zeytin yagi ile )gaz damlari ise yaramiyr sizce sut alerjisi olabilirmi doktora gidicm randevumuzu bkliyorz byle olup alerjisi olan varmi ?

2 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
Benim bebegim alerjik bir bebekti... bebeginizin yuzundekiler normsl her bebekte olur. Sadece mukus alerji degildir. Beyaz seyler ise yag parcaciklaridir. Korkmaniza gerek yok. Gaz icin rezene vs kullanin emziriyorsaniz siz icin. 

Alerji belirtileri kanli kaka, egzema en buyuk belirtilerdir. Lutfen alerjisi olmayan bebegi alerji var diye diyet yapmayin. 

Bulent sekerele gittim ve mukus alerji belirtisi degildir. Asil belirti kanli kaka egzema vs dir dedi. 
(24 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim   icimi rahatlttinz  emziriyorm  ama  hersey gaz ypiyor  diye  onu y3meyim bunu yemeyim derkn sutum azaliyr ona ragmen ayni  bebegim npicgmi bilemiyrum:((
(132 puan) tarafından
Kusura bakmayın yaptığınız yorumu doğru bulmuyorum daha yeni kuzenimin bebeğinde sadece mukus vardı ve doktora yönlendirdim alerjik bir bebek olduğu ortaya çıktı başka belirtisi de yoktu. Benim bebeğimde alerjikti egzama ve kusma atağı vardı. Yüzde döküntü yumurta alerjisinde özellikle çok sık gözükür siz öpmeye bağlı olanla bağdaştırıyorsunuz sanırım. Net bir dille sadece mukus değildir demeniz doğru değil dr gidene kadar diyet yapması mı sakıncalı yoksa alerjisi olan bir besini alıp boğulma atağı geçirmesi mi? Alerjik bebek annesi olduğunuzu yazmışsınız bir anlık bir şeyin bile nelere sebep olduğunu doktorunuzun size söylemiş olması gerekir. Alerjisi olduğu halde normal mama verilen bir bebek şuan Organ yetmezliğiyle mücadele ediyor isterseniz instagram hesabını paylaşabilirim. Yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak değil sadece kesin bir dil kullanmanızı doğru bulmadım.
(164 puan) tarafından
Bana bulent hoca sadece mukus alerji degildir dedi. Ayni seyleri yasadim...mukus icin gastroentroloji ye yonlendirdi
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Aynı sorunları ben de oğlumda yaşıyorum resmen apaynı. Ben de bekleyeyim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 789 göst.
8 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde rozerin_gk (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
29 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nurcan hubey (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 675 göst.
10 Mart 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ikraninn annesi (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
12 Mart 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde GSMsl (511 puan) tarafından soruldu
...