0 oy
651 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (18 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylık oldu.

Bana çok alışkın deli oluyor bana bakışı bile bir farklı gülerken .

Kucagimi istiyor biz sürünmeye erken başladık.

Nereye gitsem peşimden geliyor.

Biraz önce yanındaydım mutfağa gititm bir bağırdı ki. Koşarak geldim bu üçüncü yapısı birakinca ağlıyor ama sanki gerçekten dövülmüş ya da bir yerden düşmüş gibi bağırıyor ben anlamıyorum :((( böyle birşey yaşayan varmı ? Normal mi ne yapmam gerekiyor. Kıyamıyorum bir damla göz yaşına..
Bebek Ayı 6

8 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Benim bebeğim de 6. Ayında öyleydi gerçi hala öyle kucağımdan indiremiyodum öyleki saatlerce aç kaldığım oluyordu yemek bile yapamadım Bi süre şimdi biraz daha iyi bu aylarda normalmiş epey araştırdım
(18 puan) tarafından
AA valahi aynı beni anlattın canım  saat 3 4 ikindi vakti kahvaltı edebiliyorum. Bir de annelik işte vala ona ek gıdaya başladım ya işte hep ona birşeyler yapıyorum yediriyorum kendim açlığmı unutuyorum . Emzirdigim için elden ayaktan düşünce :) anlıyorum ki daha yemek yemedim.
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Sana çok düşkün demek ki canım yanından ayrılınca gideceksin sandığı için ağlıyo onuda götür mutfağa gittiğinde yada seslen annecim burdayım geliyorum diye ağlamaz belki o zaman :)
(18 puan) tarafından
Ya vala canım inan herşeyi bıraktım o doğdu doğalı oğlum o kadar şanslı ki bir dediğini ikiletmiyorum . Belki de annesine ondan düşkün diyorum. Daha çok seviyorum ama her yere de goturemiuorum zaten gün boyu elimde 10 kilo minnoş cuk kol kaldırmıyor zaten gece kolumun ağrısından yatamıyorum . Ses versem de olmuyor kucağımda götürmem gerek . Gün boyu kucakta akşam üzeri benimde pilim bitiyor İnanki diyorumm gidip geleyim olmuyor işte..
(137 puan) tarafından
Olmuyo canım sende haklısın annelik ne kadar yorulsakta bunalsakta onların bı gülüşü bütün günün yorgunluğunu aliyo Rabbim yavrularimizi bize bağışlasın <3 :)
(18 puan) tarafından
Amin amin amin canım benim . Rabbim hiç bir anneye evlat acısı göstermesin insallah . İyi ki dogurmusum diyorum inan eziyetini anlatamam eve gelenler bana üzülüp gidiyorlar o kadar ki durumsuz ama olsun aşkım o benim.
(137 puan) tarafından
Amin canım aynen öyle valla
0 oy
(73 puan) tarafından
Masallaj nasil surunuyor.bu ayda ya benimki kollarinin ustunde duramiyor acaba ben hic oyle yatirmadigim icinmi yuz ustu
(18 puan) tarafından
Vala bilmiyorum ki üzülmeyin ama . Her ccocuk farklı gelişir sizin minnoş da . Zamanını bekliyor.
Hayırlısıyla o da surunecek annesi görecek.
(150 puan) tarafından
Yüzüstü dursun cok onemli gelisimi icin. Kollari guclenecek boynu guclenecek .
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Normal canim.ben nereye gidersen kendimle goturyordum kizimi.gerci simdi de oyle bi dakika gozden koymaya gelmiyor yaramazlik pesinde.sen gotur bebegini yaninda olsun oyalanacak bi seyler ver eline.surunyorsa desteksoz oturyordur da.onune oyuncak koy onunla konusa konusa isini hall et.bi de "ce ee" oyunu oyna onla.gidince kaybolmayacagini anlasin.
(18 puan) tarafından
Tesekkurler canm
0 oy
(9 puan) tarafından
Sana hepmi düşkündür yani benim bebeğim beni tanıyor ama başkasına gidince hiç aramıyor da
(18 puan) tarafından
Hep düşkün . Başkasına gidince birşey yok ama başkasının kucağında beni görünce gülüp bana atılıyor almazsam da ağlıyor. Kimin kucagindaysa onu yitiyor bana gelmek için
0 oy
(777 puan) tarafından
Çok normal canım bebeklerde ayrılık kaygısı başlıyor o aylarda senin onu bırakıp gidebileceğini farkediyor. Gece uykuda bike seni yoklamak isteyebilir.  Bol bol ce eee oynayın başka odalardan seslenin. 
0 oy
(167 puan) tarafından
Ozmaan nerede işin varsa mama sandalyesi yada yürütecini oraya götür oraya koy sen rahat o rahat bizde anca böyle 20 dakika idare ediyoruz sonrası aynı zaten :)
0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
Ben bunları düşünerek babasına da alıştırdım babası kucağına alınca susuyor anneme de alışık o yüzden rahatım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
29 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asilmurat (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
0 oy
8 cevap 602 göst.
25 Aralık 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Güneşimm (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 319 göst.
...