0 oy
194 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (96 puan) tarafından
Kızlar sorum başlukta bu durumdan dolayı çok kötüyüm.. Bebeğimin uyku düzeni şaşırdı ve artık uyuduğunda sürekli ya ağlayarak uyanıyor ya da uykuda saat başı ağlıyor gözlerini açmadan yatakta sağa sola dönerek neden kaynklanıyordur bir bilgnz var mı ya da sizin bebklernizde mi böyle?? :(
Bebek Ayı 5 buçuk

2 Cevaplar

0 oy
(1,619 puan) tarafından
Tıpkı benim kızım :) atak haftasına girmiş iki günde feleğim şaştı :) 
Profil image (96 puan) tarafından
Ahh şu atak haftalarıı neden bitmiyor zatn çoğunlukla böyle arada bi sakinleşiyor bebeğim artık korkmya bşladım okuyorum nazarımz değiyordur diye yatağını düzltyrum ağrıyan bi yeri var mı diyede dikkt kesliyrum ama nafile artıııık btsin atak haftaları ya :)
(1,619 puan) tarafından
Vallahi bitmiyor :) bende aynen sizin yaptıklarınızı yaptım dün ve bugün herşey altüst oldu hemen hesaplama yaptım atak haftasındaymış. Allah yardımcımız olsun :) okadar mutlu mesuttuk ki kızımla herşey tam tersine döndü şimşekler çakıyor :) Yapacak bir şey yok sabırla bunuda bitireceğiz sağlıcakla büyüsünler. Rabbım biz annelere de güç kuvvet sabır versin :)
Profil image (96 puan) tarafından
Amiin canım biz güçlü evltlarmzda sağlıklı olsunlar inşllh bu günlrde bir şklde geçer elbtte :) hep böyle klack değillr ya sağlık sorunu olmasnda varsn bir şklde büysnler :)
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Oku canım bebeğini nazardan dolayı da öyle yapar benim oğlan nazarlanınca öyle oluyor 
Profil image (96 puan) tarafından
Okuyorum da canım sürekli ondan dolayıdır diye ama yine aynı oluyor Rabbm nazarlardan kötü gözlerden korusn bebklermzi
(780 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

...