0 oy
371 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (90 puan) tarafından
Bebeğimin kıyafetlerini yıkama da deterjan arayışım devam ediyor. Dalin sıvı ile ilgili olumlu yorumlar duydum ama kullanıp memnun olan var mı gerçekten?

5 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Dalin doğal granüllü sabunu kullanabilirsiniz.  Ama doğal sabun bazlı olan içeğindeki methylisothiazolinone bu koruyucu madde yapılan akademik çalışmalar sonucu ciltte dermatit ve egzama gibi cilt problemine sebep olduğu ortaya çıkmış.
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
Evde deterjani bitmişti kızımın. Marketten acil alıp yıkadım. Gayet iyiydi canım kokusuda güzeldi temizde oldu. 
(90 puan) tarafından
Ben de almak için araştırıyordum, siz hemen alıp çıkmışsınız ne güzel memnun kalmanız. Çok olumlu yorum duydum zaten Dalin doğal bazlı sıvı deterjan hakkında. Bugün ilk iş gidip alıyorum :)
(111 puan) tarafından
Bende duymuştum öyle aldım yoksa çok pimpirikliyim öyle herşey kullanmıyorum canım :) sende memnun kalırsın inşallah. Birde çok güzel bir koku bırakıyor baymiyor ama bebek bebek kokuyor
0 oy
Profil image (98 puan) tarafından
Ben indirideyken bol bol alıp stok yapmıştım hamileyken çokta memnunum bitmek üzereler hem deterjanı hem yumuşatıcısı Dalin granül sabun aldım oda çok güzel ikisindende çok memnunum. Ama ne kullanırsan kullan bebeğin herşeyini bol buharda ütüle belkide yapıyorsundur ama söylemek geldi içimden :) buhar tüm mikropları öldürüyormuş 
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Ben iki sise kullandim aslinda memnun gibiyim ama garip bi kokusu var makineden cikinca. Kuruyunca geciyor ama asarken sinir oluyorum. Bugun unibaby aldim bi de onu deneyecegim.
(163 puan) tarafından
Koku istersen dalan roxy kullan. Harika kokusu var. Bebek gibi :-)
(5,307 puan) tarafından
Hadi ya deneyeyim tesekkurler :) aslinda koku istemiyorum kokmasa da olur hatta kokmamasi daha iyi olabilir bebek icin. Nitekim camasirlar kuruyunca dalin kokmuyor ama islakken sanki sutle kusmuk arasi bisey gibi kokuyor, ya da bana oyle geliyor :)
(163 puan) tarafından
Hadi ya ben hiç denemedim onu. Tavsiye üzerine ilk çocuğumda almıştım. Halâ dalan kullanıyorum
0 oy
(99 puan) tarafından
Bnde hemde e bebek markası olan baby me kullandım hemde omo kulandım bebekler için olanını fakar en iyisi dalın en son ona karar verdim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 588 göst.
0 oy
2 cevap 578 göst.
0 oy
17 cevap 449 göst.
0 oy
29 cevap 1,850 göst.
...