0 oy
245 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (18 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar merhaba kızım 15 gün sonra 1,5 yaşında olacak benim sıkıntım kızım biberonu çok zor tutuyor uyku esnasında öğlen uykusuna geçtiğimizde sütü bitirince utanıyor ve kilosu 8.300 . Bugün bir araştırma yaptım ben gece beslenmesi de yapıyordum kilo alması için ama nafile kaç aydır uğraşıyorum kilo almıyor çok hareketli ve uyumuyor hatta korkuyordum haber aktif olacak diye. Gece beslenmesini kesmem lazım lakin biberon alışkanlığı hala kazandıramadım. Az önce doktorun paylaştığını okudum gece beslenmesini kesmem lazım mış cok içim avıdı bilmeden evladımın uykusunu ben kaçırıyordum .bana e örne tarmısınız hep ac gibi davranıyorum.gebeyım stres yaptım iyice bu cocuk neden yemek yemiyor yada neden uyumuyor normalı nedır
Bebek Ayı 18
notu ile kapatıldı: Soru başlığınız konuyu özetleyecek şekilde olmalı

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim gunde 3 ana ogun 2 de ara ogun yapmaai lazim. Gec beslenmesine gerek yok. Zaten biberon tutmuyorsa uykusunu hic acma. Gece beslenmeyince kahvaltisini da daha guzel yapar. (Bu arada kansizlik vs gibi bir sorununuzun olmasigindan emin ol.) Kahvalti sonrasi ara ogun olarak meyveli yogurt verebilirsin mesela. Sonra bi ogle uykusu yapar. Kalkinca ilikli kemik suyundan vs yaptigin corbayi verirsin. Ara ogun olarak ev yapimi kurabiye vs olabilir. Aksam da guzelce yemegini yer. İstersen bi de yatirirken mama verirsin artik ne icerse. Ama gece uykusunu bolme mama icin.

Bir de kilo alsin diye muzlu avokadolu yogurt verebilirsin. Kuruyemislerden faydalan. Robotta cekip yogurduna katiyorum ben.
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Allah razı olsun merak ettiğim süt ya da ek gıdaya kesmem gerekiyor mu zaten inek sütü içmiyoruz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
7 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 138 göst.
...