0 oy
591 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (69 puan) tarafından
  Arkadaşlar kızım 76 günlük. Yüzü arada bir kızarıp 2 3 güne geçiyordu cildi çok hassas. Esasen benim cildim de öyle fındık, ıhlamur polen bunlar olduğu zaman tozu falan etrafımda yada fındık bahçesine gideyim cildim kızarır hafif su toplar bacaklarım falan. Toz da kaşıntı falan yapar 29 yaşındayım hala daha arada baharat tüketimi sonrası yüzüm kızarır. 

   Sorum şu. Cildine atopik dermatit denildi. Arada kakasında mukus oluyor. Sade anne sütü alıyor. Alerjiden yada laktoz intoleransından süphe ile süt diyeti başladı. 2 haftam dolmak üzere, Geçen bir post açmıştım orada bir çok şeye dikkat et dediler, ama bana doktorum süt ve süt ürünü dana eti domates ve salça yeme dedi. İçinde az süt bulunan ürünlerden sorun olmayacağj söylendi bende ona göre diyet yaptım. Yüzünde hiç birşey yok şu anda sadece kakası mukuslu arada çok önceden yüzü kızarıkken 40 günlük falandı kaka tahlili olmuştu birşey çıkmadı. Şimdi tekrar bakar mı bilmiyorum.

Ya bebeğim gazlı. Bir bebek ama ben gazını hep alıyorum damla da kullanıyoruz öyle kusması falan da çok yok. Hatta mutlu bir bebek öyle emdikten sonra saatlerce uyur. Hani huzursuzluk hali mevcut değil sade gazı varken ağlar. Kakasını da günde 2 kere yada 1 kere yapar bazen 3 4 bulur. Bana bir yardım edin sizce bebeğim in neyi var doktora da yazdım son durumu muayene için daha çağırmadı. Sizden de tecrübe ettiklerinizi almak istiyorum.

  Birde süt süt ürünleri ve ek olarak yaptığınız örnek diyet var sa bana onları mesaj yolu yada buradan paylaşır mısınız? 
Bebek Ayı 76 günlük

1 cevap

0 oy
(568 puan) tarafından
Canim ben sut ve yumurta diyeti yaptim 1 ay.icerisinde bulunan hicbirseyi yemedim.sehriye eriste.pogaca aklina ne geliyrsa.inanilmaz zorlandim ozellikle kahvaltilarda.daha sonra dok diyeti acti.coksukur sikayetimiz yok.bizde kanli.mukuslu kaka vardi.deri aleji testinde bisey cikmamisti.dok dedigini yap sadece.bisure sonra acacktir diyeti.onemli olan hangi besine alerjisi var onu bulabilmk
(69 puan) tarafından
Canım ben yapıyorum diyet dün doktora gittim beni alerji uzmanına yönlendirdi bulunduğum şehirde yok. Özele yolladı bende başka bir şehirde devlet has.  sıra aldım gidicem. Dün kaka tahlili yapıldı gizli kan bulundu kakasında. Ama yüzü gözü normal şu anda.
(568 puan) tarafından
Deri testinde cikmamasi oadigi anlamina gelmiyormus cnm.yaptir bakalim polen belki kabuklu yemiste olabilir.yani senden ona geciyrdur.ins yoktur ama cok gecmis olsn
(69 puan) tarafından
İnşallah canım bakalım ne olsun.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 355 göst.
0 oy
3 cevap 341 göst.
20 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gzd_gk (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,194 göst.
0 oy
0 cevap 172 göst.
...