0 oy
409 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından

enziriyorum ve korona oldum sizce kaç günde negatife döner?  ilk belirtiden sonra kaç gün pıztflik devam ediyor acaba? korona olup emziren anneler süreci nasıl atlattınız yardımcı olur musunuz?



3 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bende burda bekliyim bende bugün öğrendim korona olduğumu
(6 puan) tarafından
cok geçmiş olsun bebeğiniz kaç aylık
(12 puan) tarafından
50 günlük üstelik kalbinde delik var çok korkuyorum
-Reklam-
+1 oy
(326 puan) tarafından
Cok gecmıs olsun canm  İlac almadıgım süre zarfında emzirdim hep canm cıft maske taktm ellerimi gögüsümü yıkadm öncesinde emzirirken farklı bi üst giydim
0 oy
Profil image (107 puan) tarafından
Bizde eşim kızım ve ben atlattık çift kat maske ve sürekli ellerimi yıkayarak emzirdim 15 gün kadar o şekilde kızımı besledim sonrasında negatife döndük zaten ama gene de tedbir amaçlı 3 hafta dikkat etmekte fayda var. 
(6 puan) tarafından
ilk poztf cıktıktan kac gün sonra 2.test yapıldı acaba? birde bebeğinizde hiç belirti olmadı mı cok endişeliyim test verdgm güne kadar öpüp kokluyordum bebeğimi sonra koku alamadıgımı farkettm ertesi gün test yaptrdım ve sonuc poztıf
Profil image (107 puan) tarafından
Öncelikle sakin olun süreci sağlıklı yönetebilmek adına. Ailemizde ilk eşim pozitif çıktı o güne kadar bizde öptük kokladık bebeğimizi o pozitif çıkar çıkmaz hemen odaları ayırdık ve maske takıp bol bol ellerimizi yıkadık evin her yerini ben hergün temizledim evet çok zor oldu bebekle ama yapabildiğim kadar yaptım ama maalesef kızıma da bulaşmıştı.Eşim pozitif çıktıktan 3 gün sonra kızım aşırı terlemeye başladı ama böyle yatağı sırılsıklam olmuştu ilk defa öyle terledi ben zaten bi tuhaflık olduğunu anladım ve takip ettim sürekli ki ondan 2 gün sonra da ateşi aniden 39.2 oldu o ara eşim hemen 112 yi ve kendi doktorumuzu aradı nasıl bir yol izleyelim  diye sormak için onlarda hemen ambulans yönlendirdiler hastaneye gittik serum vs derken test yapıldı tabiki yavrum da pozitif çıktı ardından antibiyotik ve 5 gün düzenli calpol ve paranox fitil verdik ateşinin çıkmasına hiç müsade etmedik sonrasında zaten toparladı ve normale döndü. Biz 15 gün sonra falan negatife döndük ama bu kişiden kişiye değişiyormuş o yüzden siz de karantinanız bittiğinde gidip kendiniz test yaptırın derim. Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
23 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ryhnmrn (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
25 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Annelikooo (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 322 göst.
8 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ozlem_093093 (24 puan) tarafından soruldu
...