0 oy
248 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (936 puan) tarafından
Bebeği beş aylık olan anneler, bebekleriniz neler yapabiliyor. Bu ayda neler yapabilmeli? Bir de yaptırdığıniz aktiviteler varsa yazabilir misiniz fikir olsun bana da.

3 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından
Benimki mama sandalyesinde oturuyo emzigini cikariyo agzina geri koyuyo soyleniyo surekli  sirtustunden yuz üstune dönüyo bol bol oyun halisina yatiriyorum muzik dinletiyorum kitap okuyorum resimli oyle yani ;)
(936 puan) tarafından
Bizim doktorumuz destekli oturma için 6.aydan sonra dedi. Şimdi sadece kucağınızda kendinize yaslayarak oturtabilirsin dedi.
-Reklam-
0 oy
(135 puan) tarafından
Benim 5.5 aylık kızım zeka kartlarıyla oynamayı çok seviyor battaniyeyle cee eee oynamayı aynada oynuyoruz çocuk şarkılarıyla kucağımda oynatıyorum sirtustuyken yüzüstü dönüyor poposunu havaya dikiyor sizin kiloları kaç bebelerinizin benim zayıf geliyor gözüme 7 kilo kadar nesneleri uzatınca tutuyor yanına ne koyarsam elleriyle kapıyor 
(936 puan) tarafından
Şuan kızım tam 5ay 5gunluk. Bu ay tartilmadi  daha ama evde kendim ölçmeye çalışıyorum 7 ancak
0 oy
Profil image (78 puan) tarafından
Benımkı sırtustunden yuzun koyu dönüyor. Sesler çıkartıyor cee oynuyoruz battanıyelerle memesini azından çıkarıp geri  göturuyor. Opbala oynuyoz knsuyoz sesli guluyoz. 
(936 puan) tarafından
Bizimki emzik almadı onun için şuan herşey emzik:) özellikle elleri
Profil image (78 puan) tarafından
Dene canım yine belki alır

İlgili bir soru bulunamadı

...