0 oy
245 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (153 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 46 gunluk bugüne kadar emzik ya da biberon vermedim. Sut sağıp dolaba koymuştum ve onları bebeğime vermek istiyorum. Biberonla versem memeden kesilir mi acaba? Bir daha meme emmek istemezse? Bu gibi durumlar olabilir mi acaba? 

3 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Ben ilk bir ay hem emzirdim hem de mama verdim ama hiç de sütten kesilmedi canım su da verdim doğduğundan beridir biberon ile veriyorum emzik de veriyorum zorla tutmasa bile veriyorum alissin diye onu da bı sıkıntı yaşamadım yani şükür inşallah sende yaşamazsn
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Bebekten bebege değişebilir bu. Dogdugundan beri mama veriyorum ben ek olarak biberonla . Emzige de alismasini istiyodum yeni yeni alisti. Memeyi birakmadi cok sukur. İnşallah hic birakmaz da ben diyene kadar :))
(153 puan) tarafından
Sütun az mı canım mama veriyorsun
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yani aslinda yetmesi gerekir ama bizim kiz biraz istahli sanirim. Bir de sut oranim gunden gune degisiyor. Yedikce sut uretenlerdenim. Bazen hic vermezken bazen de 2-3 kere mama veriyorum. Genelde de 60cc (71 gunluk)
(153 puan) tarafından
Benim oglanda öyle benimde yedikce artiyor ama disarda sadece biberon vermek istiyorum
Profil image (2,520 puan) tarafından
Evet dışarı benim icin de sıkıntı emzirirken. Biberon goturuyorum ben oyle yapiyoruz. Insallah memeyi birakmaz bebisler :)
0 oy
(177 puan) tarafından
Ben doğduğundan beridir biberon veriyorum göğüs ucum hiç yoktu hala yok ve sütüm yoktu şimdi çok az var ama anne sıcaklığı ve azda olsa surekli veriyorum doğumdan 13 gün sonra almaya başlamıştı bırakmadı hala çok şükür bilmiyorum değişiyor bebekten bebeğe galiba emzikte veriyorum suda ve iki saatte bir mama veriyorum 56 günlük 120 cc
(153 puan) tarafından
Benim var ama disardayken cok zorlaniyorum hani sadece disari ciktigimzda biberon vereyim diyorum aslinda

İlgili bir soru bulunamadı

...