0 oy
323 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından kapalı
Anneler oğlum 9 ay+10 günlük, emeklemiyor, yatdigi yerden oturur pozisyonuna gecmiyor, bir yerden tutunub kendi başina kalkmiyor, alkiş, bay bay, gibi haraketleri yapmiyor, ve ismini cagirinca bazen bakiyor ,ancak dönebiliyor, desteksiz otura biliyor , bütün bunlardan endiselenmeliyimmi? yoksa normalmı???
notu ile kapatıldı: Soru başlığı içeriği ozetliyecek şekilde yazın

4 Cevaplar

0 oy
(790 puan) tarafından
Bazi bebekler gec yapabiliyor bunları ama ayina gore doktrunuz sunlari sunlari yapmali die soylemis olmali. Yatar pozisyondan kendini oturtabiliyormu. 
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
inşallah bişey yoktur ama sen yine bir çoçuk doktoruna danış bunları yapması lazım normalde 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Hicmi taklit yapmiyor?bay bay yapmasi icin 11aya kadar zamani var diye biliyorim.ama taklit yapmasi lazim.kendi basina kalkmamasi da kas yapisi ile alakali ola bilir.kollarina bacaklarina bol bol masaj yapa bilirsin.her ay duzenli olarak doktora goturyorsan kontollerde bi sorun gormus olsa soylerdi doktor bence.

Bi de youtube de dr osman gonulal var.o ay ay bebek gelisim videolari paylasiyor.hangi durumlarda mutlaka doktora gitmek gerekiyor onu da soyluyor.bi bak istersen
0 oy
tarafından
Normal canım. Daha yeni yeni yapar. Zaten önce emekler sonra yattığı yerden oturur pozisyona geçer. Bebeğinizle göz teması kurarak konuşun. Davranışlar tepkiler ve konuşma taklitle gelişir. Yapıyorsanız da cool bir bebeğiniz var demektir. :) emekleme oturma bebişe göre değişir bu dönemlerde olması lazım yavaş yavaş 
tarafından
Osman gönülal ay ay yapması ve endişelenme gerekn şeyleri söylüyor bana çok faydası oldu takip edebilirsin canım

İlgili bir soru bulunamadı

...