0 oy
450 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (664 puan) tarafından
Sürekli tükürüyor yavrum. Sizinkiler neler yapiyor, yapabiliyor?

4 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Benim tatlı kızımda çok tükürük akitiyo ve sesler çıkartıyor biseyler anlatmaya çalışıyor gibi ayakta tutarken adım atio bı iki 
(664 puan) tarafından
Benim kizim da cok nadir adim atiyor tutunca
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Farklı sesler çıkarıyor sürekli kucakta olmak istiyor salyası çok arttı bide adam asya hevesleniyor ama hiç dönmeye felan çalışmıyor eline birşeyler veriyorum geri bırakıyor 
(664 puan) tarafından
Benimki de farkli sesler cikariyor. Salyasi var. Dis yerleri sertlesmis Dedi komsum. Baskasinda asla durmuyor, agliyor. Beni takip ediyor gözleriyle hep. Ilk kez biberon tuttu bu gun. Oyun halisinin cingiraklarini agzina sokmaya calisiyor hep.
0 oy
(147 puan) tarafından

Seli akıyor ses çıkarııyor kendi sesine korkuyor bazen en güzeli de gülümsüyor <3

(664 puan) tarafından
Baskasi Ile degil, benimleyken konusuyor. Anlatiyor birseyler. Birinde dursa Ben elime alinca basliyor anlatmaya. Sanki konusuyor diyorlar. Onunla konusmaya özen gösteriyorum.
0 oy
tarafından
12 gun sonra 4 aylık olacak dönüyor yattıgı yerde  ayaklarını kafasını kaldırmaya calısıyor yapamayınca da aglıyor cıglık atıyor resmen ve en zoru altını acıyorum bıraktıgım yerde bulamıyom ıkı dk tuvalete gıdıyorm düz yatmıssa mesela geldıgımdr yan yatmıs oluyor vr herseyı de ayaklarının arasına alıp surukluyı ılgınc seyler yasıyorum agzım acık kalıyo ılk cocuk olunca bı tuhaf oluyorum:)
(664 puan) tarafından
Benimki de hemen bakar ama baktirmamaya calisiyorum. Ben acmiyorum, açan biri oldu mu ya kafasini ceviriyorum ya da baska odaya giriyorum. Gunduz uyur yavrum ama ezan sesi, köpek yavrusunun havlamasi, bazen poset hisirtisina bile uyaniyor. Banyo yaptirirsak tum gün uyur. Ben uyurken emziriyorum onu, uyanikken zor oluyor genelde, o yúzden gündüz uykularini cok bölmüs oluyorum, gece derin uykuya daldi mi 6 saat bile uyanamadigi oluyor. Benim kalkip emzirdigim saatleri aliskanlik etti o da.
tarafından
Canım piş piş sesı acıp yanına bırakıyorum o ses oldu mu dıger seslerı duymaz
(664 puan) tarafından
Sarki söyleyip uyutuyorum, ninni Ile uyuyor, tv sesi acik olsa da uyur ama onlara da uyaniyor iste. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sizin bebegin çene alti koltuk altindan pisik var mi?
tarafından
Canım gıydıgı seyden kaynaklanıyordur o ya ben kazak gıydırdım boynu falan isilik oldu sen pudra sür oralara gecer
(664 puan) tarafından
Bi koltuk alti pisik digeri degil,anlamis degilim.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,950 göst.
15 Ekim 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cancan (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 262 göst.
3 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Deniz.... (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 462 göst.
...