+1 oy
870 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (379 puan) tarafından
Yutabilir mi kaynanam verecem diyor ama çok korkuyorım boğazında kalır diye Allah korusun. Kesinlikle verilmemesi gereken şeyler nedşr bu ayda yutamayacağı? 
Bebek Ayı 6

6 Cevaplar

+1 oy
(122 puan) tarafından
Sulu veribilir bol sulu olsun iyi pissin
-Reklam-
+1 oy
(3 puan) tarafından
Merhaba... irmikli mama verebilirsiniz içine meyve koyup. Tel Şehriye çorba 1 yaşındaki yeğenimë yedirirlerken çok yalandi benim kızıma verdik bayıla bayılma yedi 6 aylık benim prensesim
+1 oy
(835 puan) tarafından
Damaginla ezebildigin  her şeyi yutabilir. Sebzeleri haşlayıp yumuşatıp küçük küçük yedirebilirsin.  Irmik ve şehriyeyi yutar bence. 
+1 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından

Kızıma 6 buçuk aylıkken havuçlu yoğurtlu şehriye çorbası yaptım bayıla bayıla yedi :) yumuşak zaten yutuyorlar. Öyle her şey boğazında kalır diye düşünürseniz zor alışır çiğnemeye. Kızım 7 aylık tavuğu köfteyi koparıp koparıp veriyorum damağıyla ezip yiyor. Damağıyla ezebileceği yumuşak şeyler verebilirsin canım. Tam buğday ekmeğinin içini küçük küçük koparıp zeytinyağına banıp yanağının içine yerleştiriyordum çiğnemeyi öğrensin diye. Sen de öyle yapabilirsin. 

(285 puan) tarafından
Maşallah ona :)
+1 oy
(297 puan) tarafından
Blendar yap sen ne karıştırıyorsun işine kaynanani yüz verme işine karıştırma
+1 oy
(442 puan) tarafından
Canım çok iri ve sert şeyleri yutamaz şuanda ama şehriye çorbasını rahatlıkla yutar ama sıkıntı tuzlu ve baharatlı ise vermemeniz daha doğru olur ben bebek salçası yaptım kapya biberden kemik haşladım dolap buzluklarına döküp dondurdum şimdi çorba yapacağımda ikisinden atıyorum çokta güzel yiyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 730 göst.
6 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ebru.esila (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
0 oy
10 cevap 424 göst.
0 oy
9 cevap 1,272 göst.
...