0 oy
729 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (394 puan) tarafından
5 aylık olmasına 7 gün kaldı. Hep mız mız ya

11 Cevaplar

+1 oy
(1,130 puan) tarafından

Sen bide iyice hareketlensin ayağa kalkmaya başladım o zaman gör canım oğlum 11 buçuk aylık yeminle akşama kadar popom yer görmüyor peşinde dolanmaktan sürekli tutunup kalkıp ellerini salıyor ya :)mizmiz sınırlı öfkeli :)

-Reklam-
+1 oy
(21 puan) tarafından
Benim bebegiminde 7 gunu var 5 aylik olmasina ayni durumdayiz hic durmuyo surekli kucakta yatmiyo uyumuyo bir gumu bir gununu tutmazki birazcik sabir bence
0 oy
(512 puan) tarafından
Yalnız değilsin benim oğlumda 5 aylık çok fazla mızmızlanmaya başladı. Geceleri de aynı. Doktor damağı kabarmış dedi ama dişten mi böyle bilmiyorum. 
0 oy
(441 puan) tarafından
Canım 5 aylık olmamıza 4 gün var bizde aynıyız bir gün bir günü tutmuyor mızmız yemek bile yedirmiyor herşeyi tutup ağzına alıyor gece düzgün uyku yok. 
0 oy
(735 puan) tarafından
Bizimde 5aya 6gün var cnm, çok mızmız bu ara gece uykusuda bozuldu valla yoruluyorum artık :(
0 oy
(2 puan) tarafından
Bizim de 7 gün var. Maalesef biz de aynı durumdayız

Bi benimki böyle sanıyordum... Hiç durmuyo, sürekli huysuz, ağlamaklı. Uyku desen o da kalmadı. Diş olabilir diyorum ama bakalım haftaya kontrolde sorcam. Allah yardımcımız olsun canım .
0 oy
(71 puan) tarafından
Yemin ederim bir benim bebeyim böyle sanıyordum. Artık ben de bir doktora görünmeliyim çok sinirleniyorum aqressivleşiyorum artık. Ne gece uykusu var ne sabah canımdan bezdim yemin ediyorum 5 aylık olmasına 8 gün var 
0 oy
(875 puan) tarafından
Önceden nasıldı kucaga alisik mıydı oyle.mizmiz miydi 
0 oy
Profil image (281 puan) tarafından
Geçer canım. Bunlar iyi gunlerin ilerde gör sen daha zor diyenlere de aldırma. Bebekler büyüdükçe işler daha kolaylaşıyor emin ol. Daha keyifli zamanları geliyor. Emeklemeye yürümeye başladıkları zaman herşey daha kolay. Illa o zamanda mızmız oldukları zamanlar oluyor ama ya karnı açtır yada uykusu vardır o zaman dilinden anlıyorsun. Geçecek bu günler sabır benimki de 6bucuk aylık hep ilerdeki günleri iple çekiyorum her anın güzelliği başka tabi ;)
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Gayet normal canım benim de 5 aylik oldu bugün damakları sertleşmeye başladıysa mızmız olması gayet normal bide sürekli yatıyorsa sirtida agriyordur o yüzden arasira yüz üstü yatır karşısına sende aynı şekilde geç konuş şarkı söyle acayip keyif alıyorlar aynaya baktirin acayip hoşlarına gidiyor yatırıp kendinize çevirin dokunsun size bunlar keyif veriyor ve daha rahat edersiniz hemen yoruluyorlar uykuları geliyor 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canım atak haftaları var ona denk gelmiş olabilirsin haşa yapmışız demiyelimde ALLAH c.c verdiği nimet diyelim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 444 göst.
6 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde kvsreyll45 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
15 Ekim 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mervepolat (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
...