0 oy
148 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (4 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık mama ile besleniyor 2 gündür tuvaletini yapamıyor  ve sancısı var zeytinyağı mamasına kattım verdim su veriyorum başka ne yapabilirim mama yiyen bebek kaç gün çıkmazsaa sorun olur ?

3 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
doktorum bize 4 gün demişti eğer çok sancısı varsa yarın da yapmazsa gliserin fitilin yarısını verebilirsin o zamanlar benim oğlum da 3 günü buluyordu ve çok ağlıyor du mecbur veriyordum anne sütü mama olarak gidiyorduk biz fitilden sonra yapıyordu rahatlıyordu 
(4 puan) tarafından
Tamam canım deniyeyim sağol şuan 2 gün oldu
-Reklam-
0 oy
(598 puan) tarafından
hangi mamayı veriyorsun peki bi de kakası sert mi oluyor
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Bize doktor 5 gün demişti. Benim kızımda 4 günde bir yapıyor o aradada gaz sancısı çekiyor. Kaka yapacağı gün ekstra bir sancısı oluyor her zamankinden ağır ben anlıyorum zaten. Sizinki de o yüzden sancilaniyor olabilir. Baktınız çok sancilandi kaka yapacak ama yapamıyor hastaneye götürüp lavman yaptırana kadar şırıngaya zeytinyağı çekin iğnesiz ucuyla popoya üçte biri kadar püskürtün yapacağı varsa uyarır bir süre sonra kaka da yumusadigi için rahatlıkla yapar. Ben asla kulak çubuğu falan kullanmadım kullanmam da ama bu ince ve küçük olduğu için sorun olmuyor. Her zaman da yapmadım zorda kalınca çok şükür alismadi şimdi kendi yapabiliyor zorlansa da.

İlgili bir soru bulunamadı

...