0 oy
428 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba anneler ; 

İlk günlerde sütüm gelmediği için bebeğim biberona alıştı meme reddi yaşadım bende elektrikli pompa yardımıyla sağıp veriyorum ama 30 ml ancak çıkıyor günde 2 kere anne sütü 5 6 kere de mama içiyor böyle böyle sütüm artar mı yoksa azalır mı tecrübelerinize ihtiyacım var ?
Bebek Ayı 1 aylık

5 Cevaplar

0 oy
(3,758 puan) tarafından
Eds beslenmeyi araştır internetten o şekilde emerse sütün de artar
(18 puan) tarafından
Malzemesini bulamadım ki yoksa deniycektşm
(3,758 puan) tarafından
Tüm eczanelerde var beslenme sondası bir de bant gerekli olan
-Reklam-
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Emzirmek gibi olmaz kuzu azlabir
0 oy
(650 puan) tarafından
Benim oğlum 5 aylkken reddetti beni emmedi 7. Aya kadar sağarak verdm snra kesildi
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Stres yapmayın her bebek bir değildir. Tamamen bırakacak diye birşey yok. Bebeğinize biberonu kucağınızda vermeye başlayın, ama direk ağzının içine sokmayın ucunu verin biberon eğik halde dursun ağzına lıkır lıkır akmasını engellemek önemli olan bebekler bu duruma çok sinirleniyor ama yapacak bir şey yok sinirlenip arada ağzından çıkardığı zaman göğsünüzü verin bu şekilde tekrarlayın pesetmeden yapın zorlu bir süreç ama başarabilirsiniz bebeğiniz sütün tadını anlamaya başladığında emmek isteyecektir. Benim kızım doğduğundan bu tarafa hem mama hem de emiyor mama vermemin sebebi sütüm yetmiyordu. 6 aylık oldu çok şükür sütüm  var günde 3 kez 120 ml mama içiyor gece beni emiyor. Sadece sabah ikindi ve gece yatmadan önce veriyorum. Emmiyor diye üzülmeyin ve pesetmeyin zamanla bebeğiniz size sizde bebeğinize uyum sağlayacaksınız. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok rahatlattımız beni birde öyle deniyeyim
(1,619 puan) tarafından
Rica ederim deneye deneye öğreneceksiniz unutmayın her anne ve her bebek kendine özeldir. Birde yorumdaki arkadaş hatırlattı sağolsun silikon göğüs ucu kesinlikle alın ve kullanın. Biberonu emer gibi sizi emecektir. Eczaneden eşiniz mutlaka alsın farkı göreceksiniz.
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim alırım tabiki
0 oy
(566 puan) tarafından
Aynisini yasadim sutum gelmedi mama verdik bebegim biberona alisti o siralar avent biberon varmis meme ucu gibiymis bilmiyodum birde silikon gogus ucu almistim gogsumu tutmuyodu malesef sagdim bende ve git gide azaldi sjan 2 bucuk aylik bazen veriyorun emiyo ama sutum yok malesef tekrar emzirmeye calis alistir canim cok zor oluyo istersen gogus ucu al biberon ucu sanar emer ben oyle yapmistim ama gec kaldm tabii
(18 puan) tarafından
Benimki de 30 günlük umarım alışır göğsüme

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 312 göst.
15 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nnnn (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 510 göst.
11 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Emtn (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 455 göst.
1 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Efe'm (870 puan) tarafından soruldu
...