0 oy
294 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (14 puan) tarafından
sevgili anneler 67.günümdeyim hala lekelenme şeklinde de olsa kanamam devam ediyor. sizce normal mı? böyle bir durum yaşayan annemiz var mı acaba?

6 Cevaplar

0 oy
(566 puan) tarafından
Bi doktora gorun istersen pek normal olmayabilir de ben  1 tane hasta bezi kullandim sonra normsle dondum kanamam olmadi oyle kansizligim ciddi derecede var o yuzden mi bilmiyorum ama kanamanin cok olmasi da hic olmamasida normal degilmis
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ben tam 80 gün yaşadım ve öyle lekelenme değil bildiğiniz ped dolup taşıyordu. Doktorlar birçok şey yaptılar denediler bulamadılar rahim duvarı kalınlaştırıcı ilaç kullandıktan sonra düzeldim. Doktorunuzla görüşün çoktan bitmesi gerekiyor kanamanın lekelenme bile olsa. Geçmiş olsun Rabbım şifanızı versin. 
0 oy
(394 puan) tarafından
Bnm de 2 bucuk ay oldu bi gidiyo bi geliyo toprak gibi doktora gidicem ama korkuyorum 
(14 puan) tarafından
ben bugun gittim. rahimde herhangi bir problem görmedi. bazı kadınlarda süt hormonundan dolayı geç bitebiliyormuş kanama.
0 oy
(39 puan) tarafından
Kanama gelirken vitamin ilacı ve pekmez gibi şeylerden uzak dur kan ilacini da alma ben içtikçe uzamıştı kestim iki üç güne kanama kesildi sorsan ilgisi yok derler ama inan ki var mutlaka sizde bir şey alıyorsunuz yoksa kanama bu kadar uzun sürmedi. Birde süt hormonu ploraktin yükselince de kanama dengesiz bir hal oluyor.tavsiyem sık sık bebek emzirme süt sağ rahim kasılıp kuculsun kanama kesilir
0 oy
(105 puan) tarafından
44.günümdeyim benim de hala koyu kahve rengi arada kan geliyo anlamadim ben de neden böyle oldu tam iyilesemiyo mu acaba 
(14 puan) tarafından
ben bugun gittim. rahimde herhangi bir problem görmedi. bazı kadınlarda süt hormonundan dolayı geç bitebiliyormuş kanama.
0 oy
Profil image (96 puan) tarafından
Benimde 61 gün sürmüştü cnım senn gibi çok dişinmüştüm anormallik mi var diye doktorada gitmedim öylecede geçti.. Ve daha 6 aylık oldu bebeğim adet olmadım.. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
3 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Saribasrume (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
0 oy
4 cevap 242 göst.
7 Ocak 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde tkgzbtl0 (13 puan) tarafından soruldu
...