0 oy
333 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (344 puan) tarafından

image

 

İnşallah net anlaşılıyordur. Bebeğim 1 yaşında geçen hafta sonu. Ateş şikayeti ile acile gittik diş çıkardığı için sanıyordum ama boğazı kızardığı için olduğunu söyledi. O yüzden antibiyotik parol pedifen kullandık 3 gün . Sonrasında bunun gibi kızarıklık oldu. Sağlık ocağı doktoruna götürdük koştur koştur. Su çiçeği falan sandım. Değilmiş antibiyotik alerjisi dedi. Alerji ilacı verdi ve parol hariç tüm ilaçları kes dedi . Bende ertesi güne kadar geçmezse içireyim dedim azaldı sonraki gün geçti. Hiç içmedi alerji ilacını. Dünde yani 4/5 gün sonra tekrar böyle vücudunda kızarıklıklar nokta nokta arttı.  Çocuk doktoruna gittik bu sefer de özele. Boğazdaki enfeksiyon daha geçmemiş o yüzden hastalığın döküntüsü dedi orda serum taktılar,idrar örneği kan örneği aldılar. Antibiyotik şurup yazmadı iğne verdi 3 tane ..krem verdi ve alerji şurubu verdi. Dün gece dedikleri gibi içirdim. Bu sabah daha da arttı gibi. 


    Anlamıyorum herkes bişe diyor bu neden oluyor daha önce başına gelen var mı. Enerjisi yerinde şükür ateş dünde yoktu zaten. Ama kızarıklıklar daha önce hiç olmazdı neden oluyor anlamadım hangi doktorun dediğine inanayım. İğneleri bitireyim mi sizce. 

2 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
Doktor ne diyorsa vardır bir bildiği ama doktorları araştır derim. Bir de erkemk bebek mi onlar sıcağı hiç sevmezler çok sarıp sarmalıyorsan oda etli ediyor olabilir. Benimki 20 günlükken pipisinin çevresinde çıkmıştı Pişik oldu sandım ama sıcaktandı. Sıcaklığı ortalahınca bedenine göre düzeldi hemen 
-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından
Canım bu altıncı hastalık İnternet den araştır. Bir hafta ya kalmaz geçer döküntüker

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 620 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.
0 oy
2 cevap 224 göst.
17 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde EMİRECE (68 puan) tarafından soruldu
...