0 oy
273 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (463 puan) tarafından
Günaydın anneler. 19 gunluguz ve çapak sorunumuz bitmiyor. Masaj yapıyorum değişen bir şey yok. Erzurumda oturuyorum. Buharada veya araştırmada yeni doğan için iyi bir göz doktoru öneriniz var mi??

6 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından
Tatlı yiyorsan yeme canım
(463 puan) tarafından
Kekik bali ve tahin helvası yiyorum sadece süt yapsın diye. Onlar mi yapıyor ki?
(1,558 puan) tarafından
Walla Bn kavun yedikçe oluyodu canım dikkat et tatlı yapıyo çapak
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından
Canim bebek alisana kadar,bizde 4. ay basina kadar devam etti bu sorun.Verdikleri ilacta gecirmedi.Sakin anne sutu falan dokeyim deme cok yanlis bir yontemmis.Diktorumuz bize damla vermisti ismi tobrased.
(463 puan) tarafından
Kaynamış ılık su ile pamukla siliyorum çok kızarıyor. Daha kötü olacak diye korkuyorum. Bana pamuğa anne sütü damlat sil dediler ama daha yapmadım.
(71 puan) tarafından
Canım anne sütü elle temas etmediği sürece sterildir bize doktorumuz önerdi benim.bebegimin gözleri kapanıyordu capaktan sütümü biraz sagip pamukla sürüyordum iki üç güne azalarak bitti şimdi iyiyiz yada onu sürmem diyorsan yine geçici çözüm bu ama izotonikli su ile pamukla sil normal su kullanma gözlerini yakıyorsun ondan kızarır eczaneden serum al pamukla sür ama sana tavsiyem süt benim direk etki edip gecirdi
(127 puan) tarafından
Sut tabiki sterildir,fakat gozdeki mikrobik ortamin yayilmasini sagliyor bu nednele doktorlar tavsiye etmiyor.Eger capaklanma goz kanalindaki tikanikliktansa bizimkisi gibi damla ve masaj iyi geliyor.Biz 4 ay cektik once sut dediler oyle yaptim hic gecmedi,silince gidiyor uyuyup uyaninca ayni oluyordu.Doktor sutun iyilestirme anlaminda etkisi olmagini,bakteri uremesine sebwp olacagini ozellikle soylemosti.
0 oy
(257 puan) tarafından
Gunde 3 defa sutunden damlat birer damla birseyi kalmaz. Yeni dogdugunda bizimde cok oluyodu sutumu danlatinca geciyodu. 
0 oy
(1 puan) tarafından
Netira diye bir damla verdi doktorumuz  8 saate 1 damla damlatiyorm  1 hafta oldu hala geçmedi ama azalttı baya . Önce gözü temizliyip  sonra damla damlatiyorum.  Doktor o şekilde önerdi . Bende masaj yaptım  fayda etmemisti.  Gözüne süt damlatin  diyen çok oldu ama ben mantıklı bulmadım  sonuçta süt çok çabuk bakteri üretebilir 
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Cnm damla veriyorlar ben kullandım yeni doktora gittim başka damla verdi. 1 günde geçti cnm. Netira adı  3 kez 2 damla
0 oy
(973 puan) tarafından
Bize damla vermisti dr gunde 2 3 kez damlatiyordum ama ismini hatrlamiyorum biraz daha azaltmişti sonra da geciyor zaten merak etme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 605 göst.
16 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nisam (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
14 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melda95 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
21 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysegul 16, (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
...