0 oy
240 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (36 puan) tarafından
Pazartesi doğum yaptım önce bişey yoktu sabah kontrol ettiklerinde atesu çıktı ve sürekli kusuyordu suan kuvezde ve yediğini kusuyormus mamayi azaltmislar neden olabilir bi bilgi vermiyorlar başına gelen varmı? Deli olacağım nolur yardımcı olun

3 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Hyr cnm korkma benim oğlumda öyleydi kuvezdede kusuyordu o sut mama kusması fazlasını kusmak demektir hiç canını sıkma
(36 puan) tarafından
Bağırsaklarında falan sorun yoktur dimi ağlamaktan deli olacağım inşallah bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(251 puan) tarafından
Sindirimi zor oluyor mamanın sütünüzü sağıp sütünüzü vermelerini sağlayın
(36 puan) tarafından
Bana hiç bi şekilde bilgi vermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım bekliyorm sadece
(251 puan) tarafından
Merak etmeyin iyi bakıyorlar orda benim bebeğimde 9 gün kaldı allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasıp etsin inş
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Benim kızım da doğduğunda bir şey yoktu, yanıma verdiler, aynı gece uyanmamaya, yememeye ve kusmaya başladı, küvöze aldılar. Benden idrar yolu enfeksiyonu geçmiş. 6 gün kaldı.

Merak edecek bir şey yok, orada mama miktarını kilosuna göre en iyi şekilde ayarlıyorlar, damardan veya mideye hortumla, ya da şırıngayla besliyorlar. Sütümü sağıp gönderiyordum, yetmediğinde mama veriyorlardı. Yenidoğan sarılığını da orada atlattı. Ne meme reddi yaşadım, ne başka sorun. Üstelik orada kendi kendine uyumayı öğrendiği için çıktığında da kendi kendine uyudu. Özellikle dikkat ettim, sallamaya alıştırmadım, hala aynı devam ediyor.

İçiniz rahat olsun. 
(8,819 puan) tarafından
Bu arada bilgi verme konusunda günün her saati her isteyene bilgi vermezler, vizit saatleri olur, o saatlerden sonra günde 1 kere bilgi verirler. Sorup öğrenin, o zaman aralığında ya gidin ya da telefon edin. Bir ihtiyacı var mı diye de sorun, bebek bezi, bebe yağı ve alt değiştirme bezi istemişlerdi bizden. Bizimki üniversite hastanesiydi, eskiden her gün belli saatlerde emzirme izni veriyorlardı, şimdi pandemiden dolayı haftada 2'ye düşürmüşler görüş günlerini. Siz de sorup kendi hastanenizin yöntemini öğrenin.
(36 puan) tarafından
Canım benim çok teşekkür ederim hemen hemen aynı şeyleri yaşadım normal doğum oldu gece yanimdaydi emziriyordum ama sabaha kadar defalarca kusup tikaniyordu sabah doktor muayene edip taburcu olacaktık ateşi çıktı aldılar götürdüler 2 saat getirmediler sonra yatış olacak dediler benimde hamilelikte idrar yolu enfeksiyonum vardi maalesef doğru düzgün hastaneye gidemedigim icin duzenlu ilac da kullanamadim sanırım o yüzden oldu bizimki de ben başka bişey olmasından korkuyorum olmaz inşallah sağ salim gelir yanıma bugün sutumu sağıp göndereceğim beni istemedi doktor sadece süt istedi
(8,819 puan) tarafından
Ben de çok endişelenmiştim, çocuğum orada kimsesiz gibi kaldı diyordum ama gerçekten iyi bakıyorlar, merak etmeyin. İnşallah kısa zamanda gelir kucağınıza. Siz bu zamanı hamilelikten kalan yorgunluğu gidermek için dinlenerek değerlendirin. Eve geldiğinde çok ihtiyacınız olacak :)
(36 puan) tarafından
Hiç sorun değil o sağlıklı olsunda ben uykusuz olmaya da yorgun olmayara razıyım
...